İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Bebek Arabaları Tamir Sorunu Ve İade Talebi

İbrahim
01 Kasım 2024 11:20

6 Eylül'de Eskişehir Vega Alışveriş Merkezi'nden ikiz bebeklerim için 2 adet baston bebek arabası satın aldım. Bebek arabalarının ikisinin de ilk kullanımımda arka 2 tekerinin çapraz olduğunu fark ettim ve tamiri için aldığım mağazaya götürdüm. 2 bebek arabasını da yolladılar, 1 adet tamirden geldi. Birisi hala tamirde. Tamirden gelen bebek arabasının bu sefer ön sol tekerleği yere değmiyor ve tekrar mağazaya gittim. Bu durumdan sıkıldığım için paramın iadesini istedim. Oradaki arkadaşlar bana Kardeşler Bisiklet'le görüşmem gerektiğini söylediler. Şimdi ben, 6 Eylül'de aldığım 2 adet bebek arabası olmadığı için yaklaşık 1 aydır çocuklarımı bir yere çıkartamıyorum. Ben bu satıcıyla muhatap olacaksam siz ne yapacaksınız? Bu durumda mağdurum. Firmanın büyüklüğüne güvenerek böyle bir alışveriş yaptık. Sattığı ürünün arkasında durur dedik ama karşılaştığımız durum bu şekilde. Ben sizden paramın geri iadesini ve bu konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum. Keşke alışveriş yapmasaydım diyecek duruma geldim.

İbrahim
04 Kasım 2024 12:22

Ebebek firması yine diğer firmayla beni muhatap olmam için aradı kendilerinde yine bir yardımcı olma söz konusu olmadı. Ayrıca buraya dikkatinizi çekerim servisten gelen 1 baston Bebek Arabası sol ön tekerleği yere değmiyor çapraz şekilde olmuş yine yolladım ve diğerini dün teslim için almaya gittim sağ olsunlar arızalı yolladığım gibi bebek arabasını geri yollamışlar resmen aklımızla dalga geçiyorlar bir 1 ay daha bekleyeceğiz. Çocuklarımı bununla beraber yaklaşık 3 aya yakın dışarı çıkartamayacağız.

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
01 Kasım 2024 11:29
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
31 Ağustos 22:01
Aldığım Scooter 1 Ayda Bozuldu, İade Talebim Reddedildi!
Tenzile sonuçtan hiç memnun değil

E-Bebek'ten Satın Aldığım Bebek Arabasının Yedek Parça Talebine 3 Ay Boyunca Dönüş Yapılmadı

Tenzile
30 Ekim 15:57

Ücretli Onarım Yapılmadı, Mağdur Edildim!

06 Ekim 22:04
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2024 20:18
ebebek Kategorileri