İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 16:06

2018 yılında Dyson kablolu süpürge satın alırken, satıcı 10 yıl parça garantisi, ömür boyu motor garantisi şeklinde süsleyerek satış yapıyor. Gerçekten de azıcık uğraştırsa da 2023 yılına kadar parça tedariğinde sorun yoktu. Fakat kırılan parçanın garanti kapsamında değiştirilmesini istediğimde garantimiz 5 yıl denerek reddedildim.
Satıcılarınıza dürüst bilgi vermeleri konusunda dikkat etmelerini telkin etmelisiniz.
Çok kaliteli uzun ömürlü ürünler yapıyor olabilirsiniz ama benim gibi bazı müşteriler için söze sadakat daha önemlidir.
Mesela kablosuz süpürge arayışı içerisindeyim, son yaşanan olaya kadar Dyson düşünüyordum ama şimdi acaba mı diyorum. 5 yıl garantiyi 1 ya da 2 yıl şeklinde kendinizce güncelleme yapmayacağınızı nereden bileceğiz.

10 Aralık 2024 13:32 (Şikayetten 4 gün sonra)

10 Aralık 2024 13:33

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden sizi aradık fakat ulaşamadık. Talebinizin devam etmesi durumunda diğer iletişim kanallarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Dyson Turkey

18 Aralık 2024 18:04

Arayan eden yok maalesef. WhatsApp hattınızda çözüm üretmiyor. Dyson sayfasında ürün de gözükmüyor. Sahte ürün mü alalım?

12 Nisan 2025 11:21

Amazon dan muadil ürün aldım, gayet iyi. Hem bulunabiliyor hem de ucuz. 2 yıl da garanti veriyorlar. Bana daha güvenilir geliyor, en azından 10 yıl diye satmıyorlar.

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
26 Ocak 2024 15:23
Dyson Garanti Sözleşmesi'ne Uymuyor.
Dyson Garanti Sözleşmesi'ne Uymuyor.

Aytaç
16 Mart 2024 14:13

Dyson Garantisi Devam Eden Ürüne Garanti Dışı Diyerek Ücret Alıyor

Kübra
12 Temmuz 2024 12:47
Dyson Garantisi Devam Eden Ürüne Garanti Dışı Diyerek Ücret Alıyor
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Garantisi Olan Makine İçin Ücretli Parça Değişimi

Merve
01 Mayıs 2024 12:04
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Gen5 Papatya Kısmındaki Sünger Sorunu

Burcu