Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Gen5 Papatya Kısmındaki Sünger Sorunu

23 Mart 2024 14:35

Dyson Gen5 kablosuz süpürge aldım. Cihaz iki aylık ve çiçekli kısımlarındaki kırmızı sünger koptu, yırtıldı; halı aparatı kırıldı. Servise gönderdim, motorunun değiştiği ve hava kaçağı tespit edilip onarım yapıldığına dair mesaj aldım. Ürünüm geri geldiğinde, çiçekli kısımlarındaki süngerler yine kopuk ve yırtılmış bir şekildeydi. Aynı gün içerisinde tekrar servis kaydı oluşturdum ve ürünümü bir gün sonra tekrar kargo ile servise gönderdim. Üç gün sonra servis tarafından ürünümde herhangi bir sorun bulunmadığı ve onarım yapılmayarak geri gönderildiği bildirildi. Bir hafta önce gönderdiğim şekilde hiçbir işlem yapılmadan geri geldi. Servisle iletişime geçtiğimde, bu durumun kullanıma bir sorun teşkil etmediği ve garanti kapsamı dışında olduğu, sadece görsel amaçlı olduğu söylendi. Ben de süngerlerin kötü görünümü ve kopuk oluşu nedeniyle çıkarmak istediğimi belirttim, ancak bu talebim kabul edilmedi. Onları çıkarmamın cihaza zarar vereceği, yırtık olmasının ise zarar vermediği belirtildi. Cihaza önemli bir meblağ ödedim ve iki aydır servisle uğraşıyorum. Cihaz iki kez servise gidip geldi ancak bir sonuç alamadım. İlerleyen zamanlarda sorun çıkarsa ve hava kaçağı gibi durumlar olursa onarım yapılacağı söyleniyor. Peki, garantisi bittikten sonra sorun çıkarsa, masrafları ben mi karşılayacağım? İsminin yaptığı reklamlarla tanınan bu firmadan beklemediğim bir servis ağı ile karşı karşıyayım. Keşke bu markayı tercih etmeseydim, ismine güvendim ve şimdi büyük bir pişmanlık yaşıyorum. Elimden geleni sonuna kadar yapacağım.

27 Mart 2024 17:17 (Şikayetten 4 gün sonra)

27 Mart 2024 23:48

Bekliyorum inşallah en kısa sürede çözüm bulabiliriz teşekkür ederim ilgilendiğiniz için sonucu da buradan bildirim

14 Nisan 2024 23:07

Merhaba şikayetimin üzerinizden tam 18 gün geçti hala bana bir dönüş yapılmadı en kısa sürede dönüş yapılacaktı ama…………….

Gozde
Gozde

Sonuç ne oldu

Murat
08 Mart 2024 12:34

Gizem
25 Şubat 2025 15:02
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
05 Şubat 2025 15:35