Dyson Elektrikli Süpürge karbon lifli türbin başlık

4 Şikayet
(1.634 değerlendirme)
Şikayet Yaz
Solmz sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürgede Eksik Başlıklar Ve Zorlu Kullanım Deneyimi!

Solmz
08 Aralık 2025 10:53

Rafiye
11 Haziran 2025 16:00

Fatma
09 Ekim 2024 11:55
yanlis-urun-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-3.pdf
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2023 11:14
Dyson Kategorileri

Marka Profili

Dyson 10+ yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Pro üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %84
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Dyson fluffy temizleme başlığı ne işe yarar?
Dyson Fluffy temizleme başlığı, sert zeminlerde (parkeler, laminatlar, seramik) etkili temizlik sağlar. Büyük parçacıkları toplar, ince tozun statik tutunmasını önler ve zemine zarar vermeden kirleri emmeye yardımcı olur. Sert Zeminlerde Verimli Temizlik Yumuşak dokuma naylon, başlığın silindirini kaplar ve büyük döküntülerin üzerinden geçerek onları emiş kanalına yönlendirir. Bu sayede parçacıklar ileri itilmez, “yutulur” ve zeminde kalma riski azalır. Statik Elektriği Azaltma Yumuşak naylonun arasına yerleştirilen anti‑statik karbon fiber iplikler, sert zeminlerde oluşan statik elektri deşarj eder. Statik yükün ortadan kalkması, ince tozun zemine yapışmasını engeller ve daha fazla tozun emilmesini sağlar. Fluffy Optic™ ile Görünür Tozun Açığa Çıkarılması Başlıktaki yeşil ışık (520 nm) 7,3 mm yükseklikte ve dar bir açıyla zemine yansıtılır. Bu ışık, mikroskobik toz parçacıklarının gölgesini oluşturarak kullanıcıların görünmeyen kirleri fark etmesini ve temizlemesini mümkün kılar. Bilgi Notu: Fluffy başlık, yumuşak naylon ve anti‑statik karbon fiberin hibrit yapısını birleştirerek hem büyük döküntüleri toplar hem de statik elektri azaltarak ince tozun emilmesini optimize eder. Kısaca: - Sert zeminlerde büyük parçacıkları “yutar”. - Anti‑statik karbon fiber statik elektri ortadan kaldırır. - Yeşil ışık sayesinde mikroskobik toz görünür hâle gelir. - Yumuşak naylon ve karbon fiber kombinasyonu temizlik verimliliğini artırır.
Dyson pnömatik başlık ne işe yarar?
Dyson pnömatik temizleme başlığı, kablolu (silindir) modellerde kullanılan, motor yerine hava basıncıyla çalışan bir temizlik ünitesidir. Başlık, zemine temas ettiğinde hava akışı sayesinde güçlü bir vakum oluşturur ve zemin tipine göre otomatik olarak ayarlanır. Kullanıcı, emiş gücünü kontrol sürgüsüyle manuel olarak da düzenleyebilir. Otomatik Zemin Adaptasyonu Başlık sert zemine temas ettiğinde hava akışı taban plakasını aşağı çeker, zemine tam bir sızdırmazlık (seal) sağlar ve tozun doğrudan emilmesini mümkün kılar. Halı üzerine geçildiğinde ise artan direnç ve basınç farkı plakayı otomatik olarak yukarı kaldırır, böylece başlık halı üzerinde takılmadan hareket eder. Motorlu Çalışma Olmadan Yüksek Vakum Pnömatik sistemde bir diyafram mekanizması bulunur; hava basıncı değişiklikleriyle vakum etkisi yaratılır. Bu sayede elektrikli motor bulunmadığı halde güçlü bir emiş elde edilir ve enerji tüketimi azalır. Kullanıcı Kontrolü ve Ayarlanabilir Emisyon Başlığın üzerindeki kontrol sürgüsü (+/–) hava akışını kısıtlayarak emiş gücünü mekanik olarak düşürür. Özellikle başlık zemine çok güçlü bir şekilde kilitlenirse, sürgüyü ayarlayarak rahatça serbest bırakabilirsiniz. Bilgi Notu: Pnömatik başlık, kablolu “Cinetic Big Ball” ve benzeri silindir modellerinde bulunur; kablosuz serilerdeki motorlu başlıklarla aynı işlevi görmez. Kısaca: - Hava basıncıyla çalışan, motor içermeyen temizlik başlığı. - Sert zemine tam sızdırmazlık, halıya otomatik geçiş. - Güçlü vakum etkisi, enerji verimliliği. - Kontrol sürgüsüyle manuel emiş ayarı. - Sadece kablolu silindir modellerde kullanılabilir.