Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 13:53

Dyson v15 süpürgemin hala garantisi devam etmekte, cihazın bakımlarını temizliğini markanın belirttiği şekilde itina ile yapmama rağmen çekim gücünde ciddi bir azalma var. 160m2 evi süpürürken 2 kez hazne boşaltmak gerekiyordu, şu an tüm evde yarım hazne dahi dolmuyor. Mor siklon silikonları cihaz giyinme odasında asılı olarak muhafaza edilmesine ve çok dikkatli kullanılmasına rağmen aşındılar. Sanırım bundan kaynaklı. Kesinlikle cihazın değişimini istiyorum. Evde başka süpürgem yok, çevremde onlarca kişi sayemde Dyson aldı. Önerdiğim için pişmanım. Firma görüntülü görüşmeyi cihazınız desteklemediği için yapamıyoruz diyerek aramamda da yardımcı olmuyor. Son model bir telefonla nasıl gerçekleşmez bu görüşme? Yoğun tempomda bununla zaman kaybetmek zorunda kalıyorum. Cihazımın ya değişimini ya da iadesini talep ediyorum. Tamir için ayırabilecek zamanım yok, birileri lütfedip ilgilenirse sevineceğim!

07 Ekim 2024 21:42

Dyson v15 süpürgemin çekim gücü azaldığı için servise gitti garanti kapsamında problemi çözülerek gönderildi. Çekim gücü eski haline döndü diyebilirim. Ancak şimdi de cihaz süpürme işlemini yaparken şarj bir 30dk hemen bir anda 10dk bir anda tekrar 42 dakika aniden akabinde 6dk gibi zaman sorunu yaşıyor, bataryasında bu zamana kadar olmayan sorun şimdi meydana çıktı. Daha garantisi bitmeden 2 kere servislik sorun çıkaran marka gözümde güvenirliğini yitirmek üzere. Videoya süpürme esnasında ancak bu kadarını kaydedebildim. İlgilenen olur mu sanmıyorum ama yeni alacak insanlar markanın sorununu bilip almasınlar diye yazıyorum. Ümidimi yitirdim, süpürge çöp olacak bu gidişle. Yazık o kadar paraya, kolay kazanmıyoruz!

26 Eylül 2024 17:34

Dyson v15 pişmanlıktır! Neredeyse 1 yıldır mor silikonlar kendiliğinden çıkıyor, çekim gücü azalıyor diye belirli aralıklarla arıyorum, çeşitli bahanelerle bunun sorun olmayacağını söyleyen müşteri hizmetlerinden yağız bey biraz önceki görüşmemizde zaten 2 ay kalmış garantinizin bitmesine diyor. Bu ürünün 2 yıl garantisi varsa son 2 ay kalmış diyerek nasıl ilgilenilmez? Bu saçmalığı adı duyulmamış firmalar dahi yapmaz. Beyefendi servis talebi oluşturdu. Ben daha garantisi bitmemiş cihazımın tamirini değil birebir değişimini talep ediyorum. Çekim gücü çok azaldı, mor silikonları çok çirkin görünüyor. Değişim yapılmadan dönerse kesinlikle Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım. Bu lakayıt tavrı firmaya yakıştıramıyorum. Bu fiyata bu hizmeti aldığıma çok pişmanım. V15 pişmanlıktır.

30 Temmuz 2024 13:21

Hala büyük firma (! ) tarafından bir dönüş yapılmadı. Bu kadar ciddiyetsizlik gerçekten harika! Tüketici Mahkemesi'ne başvurmaktan başka sonuç kalmıyor sanırım.

30 Temmuz 2024 13:59 (Şikayetten 4 gün sonra)

31 Temmuz 2024 11:04

Ürünün aynısı stoklarda olduğu için değişim yapmamak için sanırım oyalanıyoruz, temizlik yapıyorum, eski süpürme performansından eser yok. Ne bir mail ne bir telefon almadım tarafınızdan. Ürün stoklarda bitince değişim, iade yapamayacağız diyeceksiniz sanırım!

Dyson Süpürgemin Çekim Gücü Ve Servis Sorunları

Sedanur
01 Ocak 2025 17:02

Emir
08 Ocak 2025 18:00
Dyson V15 Süpürge Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Feyza
15 Aralık 2024 12:58
Dyson Süpürgemin Çekim Gücü Problemi Ve Servis Süreci Hayal Kırıklığı
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Yağmur
29 Nisan 2024 13:49
Dyson V15 Beni Çok Üzdü
Dyson V15 Beni Çok Üzdü
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Damla
05 Kasım 2024 20:32