Ali sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Mobilya Altı Adaptörü Bozuldu

Dyson V12 Mobilya Altı Adaptörü Bozuldu
27 Temmuz 2024 17:18

Dyson V12 ürünümün mobilya altı adaptörü kendiliğinden bozuldu ve işlevini yerine getirmemeye başladı. Sadece 1 yıllık kullanımda nasıl bu kadar çabuk bozulabiliyor anlamadım. Çünkü Dyson markasını tercih etme sebebim dayanıklı ve sağlam ürünler üretiyor olmasıydı. Destek hattıyla görüştüğümde ilgili parçanın aksesuar olduğunu ve garanti kapsamında yer almadığı bilgisi verildi. Eğer bu bilgiye en başında hakim olsaydım sanırım Dyson satın almazdım. Firmaya hiç yakışmadı.

31 Temmuz 2024 16:32 (Şikayetten 3 gün sonra)

Ali
Ali
14 Ağustos 2024 21:50

Dyson firması buradaki şikayetime otomatik bir mesaj yazmış. Benimle herhangi bir iletişime geçmediler. Ben Dyson'ın bu denli vurdumduymaz ve ürünün arkasında durmayan bir firma olduğunu bilseydim asla almazdım. Piyasada çok fazla şişirilmiş bir marka olduğunu şimdi çok daha iyi anladım. Markalar kalitelerini servise ihtiyaç olunca gösterirler. Dyson sınıfta kaldı. Bir daha asla ve asla.

Hatice

Dyson Mobilya Altı Adaptörü Şikayeti

Dyson V12 Şikayetim Var

Sevde
24 Haziran 2024 23:46
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
22 Şubat 2024 22:48