Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Ürün Tamiratı Ve Servis Belası

21 Nisan 2024 20:22

Bir ay boyunca önce görüntülü konuşma sonra e-posta aracılığıyla resim ve video göndermeme rağmen Dyson markasının ürünlerini tamire gönderemedim. İlgili firma tarafından yapılan açıklamaya göre, gönderdiğim e-postaların tek bir e-posta olarak iletilmemesi nedeniyle bu arıza bildirimleri farklı kişilere yönlendirilmiş. Bu sebeple bana geri dönüş yapılmamış. Arıza videosunu ve ürünün seri numarasının bulunduğu resimleri tek bir e-postada toplayıp göndermemi talep ettiler.
En sonunda, ürünün adresimden alınıp tamir edilebilmesi için müsait olduğum günü belirtmem gerektiği bildirildi. 22 Nisan'da ürünün alınması için e-posta gönderdim ve 21 Nisan'da müşteri hizmetleri temsilcisine WhatsApp üzerinden yazdım. İlk önce mu*** bey ve ardından e*** hanım ile görüştüm. Servisin ertesi gün ürünü almaları gerektiğini ve bu konuyu iletip iletmeyeceklerini sordum. Ancak sürekli e-postaların karıştığını ve herhangi bir bilginin sistemlerinde görünmediğini, ürün yanımdaysa görüntülü arama yapabileceğimizi söylediler. Dyson'ın satış sonrası hizmet konusunda güven vermeyen bir kuruluş olduğunu düşünüyorum. Devlet yetkililerinden, servis hizmeti yetersiz olan bu tür kuruluşların satış yapmasına izin verilmemesini rica ediyorum. Media Markt'taki bir arkadaşım Bosch markasını önermiş ve Dyson ile ilgilenilmediğini söylemişti. Ben bunu bir satış stratejisi olarak değerlendirip dinlememiştim ve şimdi pişmanım.

Saç şekillendiricisini iki aydır tamire gönderemeyen veya gönderip geri alamayan tüketiciler olduğunu öğrendim. Lütfen bu durumu ilgili mercilere bildirin.

22 Temmuz 2024 21:50

Nisan ayında bozulan Dyson marka V15 süpürge, şu an 22 Temmuz tarihini görmemize rağmen hala tarafıma ulaştırılamadı. Dyson marka ürünlerinin ülkemizde satışının durdurulması gerektiğini düşünüyorum. Bu firma hiçbir ürünü tamir etmiyor (kendi servisi yok bu konuda yalan söylüyorlar), değişim yapması gereken ürünü de, tüketiciyi bıktırıp, 'ürün elimizde yok, isterseniz eski fiyatını verelim, üründen vazgeçin' diyerek çözmeye çalışıyorlar. Media Markt'tan aldığım Dyson marka ürünü, Media Markt'tan satın aldığım için yenisinin temin edilip tarafıma yollanması çok uzun sürebilirmiş. Garantiyi veren kendileri yani Dyson. Tamir için gönderilen yer Dyson'ın taşeron tamirhanesi. Ürün bozuk, değiştirilmeli diye mail atıp evrakı yollayan kendileri ama ürün değişimi yapılması için Media Markt ürünü yollayınca sorun yaşatıyorlar. Media Markt'tan garanti süresini 5 yıl uzatarak ürünü almıştım ve bu ücreti de ödemiyorlar. Hayatım boyunca aldığım ürünler içinde asla unutmayacağım pişmanlığını yaşadığım bir firma söyleyin deseler, kesinlikle bu firmanın adını söylerim. Lütfen sakın ama sakın bu markadan ürün almayın. Bugün Tüketici Mahkemesi'ne dilekçe verip tazminat istedim. Öyle boş bir firma ki Çin firmaları bile şikayet konusunda 'itibarım gitti' deyip endişe ediyorlar. Bunların ise yüzü bile kızarmıyor. Devlet büyüklerini bu konuda göreve davet ediyorum.

21 Nisan 2024 20:09

1 ay boyunca önce görüntülü konuşma sonra mail aracılığıyla resim ve video yollamamıza rağmen beş para etmez ürünlerini bir türlü tamire yollatamadım bu Dyson denen İngiliz tüccara. Açıklamalarıysa şu şekilde. Yolladığınız maili tek bir mail olarak atmadığınız için bu arıza mailleri farklı kişilere düşmüş. Bu yüzden size dönüş yapılamadı. Benden arıza videosunu ve ürünün seri numaralarının olduğu resimleri tek bir maile sığdırıp yollamamı istiyorlar nasıl sığacaksa. En son mail geldi ürünün adresinizden alınıp tamirinin yapılabilmesi için müsait olduğunuz günü mail olarak belirtin diye. Mail attım 22 nisanda alın ürünü. 21 nisanda müşteri temsilcisine yazdım WhatsApp danışma hattı üzerinden. Önce Mustafa bey ve sonra Esin hanım adında yetkin olmayan iki insana ürünü yarin servisin gelip almaları gerektiğini biliyorlarmı konuyu iletmişler mi diye sordum. Sürekli mailler karışmış böyle bir şey bizde görünmüyor deyip ürün yanınızda ise görüntülü arama yapalım deyip durdular. Gördüğüm kadarıyla Dyson sattıklarını satıp bozulan ürünleri de götürüp bir tamircide kendi paranızla yaptırın diye direten uzun bacaklı ingilizlere ait güvenilmez bir kuruluş. Devlet yetkililerden ricam servisi olmayan bu kuruluşun Satış yapmasına izin vermesinler. Halkımızı resmen sömürüyorlar. Ürünü alırken Media Markt'a ki arkadaşım demişti Bosch al servisi daha iyi bunlar ilgilenmiyorlar diye bende ürün satma stratejisi diye düşünüp dinlememiştim. Çok pişmanım. Buradan insanları uyanıyorum. Sakın bu ürünün reklamlarına ve insanlar dan duyduklarınıza inanıp almayın. Saç şekillendiricisini 2 aydır tamire veremeyenler, verip alamayanlar varmış. Lütfen gerekli mercilere bildirelim

25 Nisan 2024 13:31 (Şikayetten 3 gün sonra)

22 Temmuz 2024 21:45

Nisan ayında bozulan Allah'ın belası Dyson marka v15 süpürge şu an 22 Temmuz tarihini görmemize rağmen hala tarafıma ulaştırılamadı. Dyson marka ürünlerinin ülkemizde satışının durdurulması lazım. Bu firma hiçbir ürünü tamir etmiyor (kendi servisi yok bu konuda yalan söylüyorlar), değişim yapması gereken ürünü de, tüketiciyi bıktırıp, ürün elimizde yok istersiniz eski fiyatını verelim üründen vazgeçin diyerek kaz. Iklamaya çalışıyorlar. Media Markt'tan aldığım Dyson marka hurdayı, Media Markt'tan satın aldığım için yenisinin temin edilip tarafıma yollanması çok uzun sürebilirmiş. Garantiyi veren kendileri yani Dyson. Tamir için gönderilen yer Dyson'ın taşeron tamirhanesi. Ürün bozuk değiştirilmeli diye mail atıp evrakı yollayan kendileri ama ürün değişimi yapılması için Media Markt ürünü yollayıncada soy-gün yapmaya çalışıyorlar. Media Markt'tan garanti süresini 5 yıl uzatarak ürünü almıştım ve bu ücreti de ödemiyorlar. Hayatım boyunca aldığım ürünler içinde asla unutmayacağın pişmanlığını unutamadığın bir firma söyleyin deseler kesinlikle bu hurda firmanın adını söylerim. Lütfen sakın ama sakın bu markadan ürün almayın. Bugün Tüketici Mahkemesi'ne dilekçe verip tazminat istedim. Öyle boş bir firma ki Çin firmaları bile şikayet konusunda itibarım gitti deyip endişe ediyorlar. Bunların ise yüzü bile kızarmıyor. Devlet büyüklerini bu hile-karlar konusunda göreve davet ediyorum.

Tuğçe
22 Haziran 2023 11:21
Atilla sonuçtan hiç memnun değil

Atilla
30 Mayıs 2024 15:22
Dyson Cihaz Ve Müşteri Hizmetleri

Dyson Airwrap Cihazımda Teknik Sorun Ve Eksik Parça Mağduriyeti!

Şeyma
29 Ekim 2025 17:52
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
21 Mart 2024 00:30