Dyson Süpürge Performans Sorunları Ve Garanti Kapsamı

Gül
01 Aralık 2024 09:58

2 yıl önce Dyson'un kendi sitesinden Cinetic Big Ball Animal Pro kablolu süpürge aldım. 1 yılı dolmadan performansı düştü ve servise gönderdim. Hava filtresini değiştirip gönderdiler. Şu an 2. yılında yine performansı düştü ve yine servis kaydı oluşturuldu. Çekim gücünde azalma, kablo sarma kısmında bozukluk ve panoramik başlığının çekme problemi sorunları vardı. Servisten arandığımda, alan dışı kullanım olduğunu, bu yüzden bu sorunların garanti kapsamında olmadığını ilettiler ve 6500 lira gibi bir ücret talep ettiler. Muadillerinin 3 katı fiyatla satın aldığım ürün 2 yılda iki kez bozulacaksa ve ev dışında kesinlikle kullanılmamış bir üründen nasıl alan dışı sonuç çıkar? Diyelim ki alan dışı kullanıldı, motor ücreti istendi, peki kablo sarım kısmının ve başlığın garanti kapsamı dışında kalmasının bununla ne ilgisi var? Allayıp pullayıp sattığınız makinenin, velev ki evde yapılan bir tadilatın tozunu çekmeyecekse, nerede kaldı sizin kendinize ve ürünlerinize olan güveniniz ve 5 yıl garantiniz? Lütfen Dyson Türkiye, çözüm bekliyorum. 2 yıl dolmadan ürününüzde arızalanmayan kısım kalmadı.

05 Aralık 2024 14:09 (Şikayetten 4 gün sonra)

Bekir
10 Nisan 2025 13:55
Garanti Süresi Dolunca Aparatlar Bozuluyor
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge: Kendi Kendine Çalışan Ve Duman Atan Cihaz

Büşra
11 Ekim 2024 15:10

Dyson Kabloyu Toparlamama Problemi

Esra
06 Kasım 2023 16:08
Menşure sonuçtan hiç memnun değil

Menşure
06 Mayıs 2025 11:18