Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 11:03

Dyson cihazının başlıkları çok fazla sallanıyor ve kurutma başlığı saçımı kuruturken yerinden çıkıyor. Bu nedenle servis talebinde bulundum ve görüntülü görüşme gerçekleştirdik. Bana hemen servise göndermem gerektiği söylendi ve bir kargo kodu oluşturuldu. Ürünümü servise gönderdim ve servisten ürünün gövdesinin değiştirildiğine dair bir e-posta aldım. Ürün eve geldiğinde, başlıklardaki sallanmanın devam ettiğini fark ettim ve hemen müşteri hizmetlerini aradım. Onlar, esneme payı olduğunu ve bir sorun olmadığını söyleyerek durumu geçiştirdiler. Daha sonra ürünü prize takıp kullanmamı istediler ancak ürün çalışmadı. Aynı gün kargoyu getiren kişiye ürünü yeniden servise göndermesi için teslim ettim. Servisten ürünümle ilgili bir sorun olmadığına dair bir mesaj aldım. Bunun üzerine hemen servisi arayarak ürünün kargoya verilmemesini, çünkü evde bir problem yaşadığımı ve ürünün çalışmadığını belirttim. Daha detaylı inceleme yapılmasını talep ettim. Müşteri hizmetleri bana servisin beni arayacağını söyledi. Dyson servisi beni aradı ve evdeki prizlerle buradaki prizlerin aynı olduğunu, burada çalışan ürünün evimde de çalışması gerektiğini oldukça kaba bir tavırla ifade etti. Durumdan oldukça rahatsız oldum ve bunun üzerine bana, böyle bir durumda canlı görüşme yerine sorunu kanıtlayan bir video kaydı bulundurmam gerektiğini söylediler. Ürün yeniden evime geldi ve hâlâ çalışmıyor. Her gün e-posta gönderiyorum ve arıyorum ancak hiçbir dönüş alamıyorum. Sorunun nasıl çözüleceğini sorduğumda, iade yapabileceklerini belirttiler. Ancak ürünü 12.000 TL'ye satın almışken, şu anki fiyatının 19.999 TL olduğunu ve iade edilecek tutarla aynı ürünü alamayacağımı söylediğimde, bana bir indirim kuponu tanımlayabileceklerini söylediler. Şu anda bozuk olan cihaz elimde ve ürünü kullanamıyorum. Sadece mağdur oluyor ve firmadan herhangi bir dönüş alamıyorum.

08 Nisan 2024 16:31 (Şikayetten 5 gün sonra)

08 Nisan 2024 17:06

Canlı görüşme yapıldı bugün itibarıyla. Cihazım yeniden servise alınacak ve yeniden değerlendirme yapılacakmış canlı görüşmede çalışan arkadaşta cihazımın evimde çalışmadığını gördü ve bir değişim talebi oluşturduk ama nihai kararın servis ekibinde olduğunu söylediler yani servisten gelecek sonucu bekleyeceğim umarım destek olabilirler

Dyson Saç Kurutma Makinesi Sigorta Sorunu

Arzu
13 Mayıs 2024 21:38
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap Başlığı Sallanıyor

Neşe
27 Mart 2024 16:56
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Ceren
22 Mart 2024 11:38
Dyson Airwrap Başlıkların Cihazdan Çıkma Sorunu
Cemile sonuçtan hiç memnun değil

Cemile
12 Mayıs 2025 20:25
Şevval sonuçtan çok memnun

Dyson Airwrap Ürün Sorunları Ve Eşitsiz Garanti Hizmeti Nedeniyle Mağduriyet

Şevval
22 Ekim 2025 21:03
"Süreç her ne kadar yorucu yıpratıcı ve uzun sürse de marka ürünümü değiştirdi. Ürünü iki kez servise gönderdim sorunsuz denildi umutsuz şekilde üçüncü kere servise gönderdim bugün iletişime geçtiler ürünüme değişim kararı verilmiş teşekkür ediyorum ama keşke bu kadar yorucu yıpratıcı ve uzun bir süreç olmasaydı."
dyson-airwrap-urun-sorunlari-ve-esitsiz-garanti-hizmeti-nedeniyle-magduriyet-1.jpg
Dyson Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru