02 Mayıs 2024 13:11

Dyson marka hava temizleyici cihaz alındıktan 3 hafta sonra değişik sesler çıkardığından kontrol için Dyson servise gönderildi. Henüz 1 aylık bile olmayan bu cihazın motoru değiştirildi. Asıl sorun, cihaz servisten geldiğinde, içerisinde kumanda ve adaptörün olmadığını gördüm. Hemen servisi arayarak yeni bir dosya açıldı. Servisin yetersiz ve kalitesiz olduğunu daha önce tecrübe ettiğim için, kumanda ve adaptörü cihaz ile birlikte kargoya verdiğime dair video ve fotoğraf çektim. Bu video ve resimleri mail yoluyla ve telefon uygulamalarından 3 gündür iletmeme rağmen, bugün hala beni arayarak, servis ile görüştük, cihazınız geldiğinde adaptör ve kumandası yokmuş diyorlar. Siz insanlarla dalga mı geçiyorsunuz? Bu kadar terbiyesizlik olamaz. Servisi kontrol ettik diyerek benim video ve resimlerimi yok sayıyorsun, biraz sussam ben suçlu olacaktım az kalsın neden video çektiğim için. Size görüntülü ispat ediyorum. Bunu (müşterinizin ispatlı beyanı) kabul etmeyip, servisin yalan beyanını kabul ediyorsunuz.
Bir an önce cihazıma ait ve cihazımı kullanmama engel olan, serviste el koyduğunuz adaptör ve kumandamı geri gönderin. Aksi halde, bütün yasal ve hukuki haklarımı sonuna kadar kullanacağımı, buradan tarafınıza tebliğ ederim...

04 Mayıs 2024 13:53

Sizden gerçekten bıktım artık! Bugün kargo ile adaptörümü gönderdiniz ancak kumandan hala gelmedi! Asıl sorun şu ki, ürünü serviste adaptörüme el koyduğunuz için kullanamamıştım. Bugün adaptör gelince cihazı çalıştırma fırsatı bulabildim. Bir de ne göreyim? Cihazım üflemiyor. Havalandırma sesi geliyor ancak ne önden ne arkadan üfleme yapmıyor. 3 haftalık sıfır cihazımı servise aldınız, motor değiştirdiniz, bu şekilde de olsa kabul ettim ancak şimdi de cihazımı daha da bozup geri göndermişsiniz. Acil olarak ürünün geri alınması ve değişim yapılmasını talep ediyorum!

08 Mayıs 2024 11:05 (Şikayetten 5 gün sonra)

Özgür

Ben de havalandırma cihazı alayım diye bakınırken vazgeçtim.

Son durum nedir?

Tuğberk

Önce sadece adaptörü gönderdiler, kumanda depodan gelecek dediler gelmedi. Sonra, serviste onarım yapıp geri gönderdikleri bu cihazın üflemediğini gördüm, yani testini bile yapmadan geri göndermişler. Cihazı açınca hava üflemediği için yeniden arayıp durumu anlattım. Bu sefer de cihazı alıp yerine sıfır cihaz gönderdiler. Şu an kullanıyorum ama bu cihaz belli ki kronik sorunları olan bir cihaz.

Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
23 Haziran 2025 12:31
Dyson Servisinden Eksik Ve Hasarlı Ürün Teslimatı, Çözüm Sunulmadı
Nevin sonuçtan hiç memnun değil

Nevin
29 Aralık 2024 16:22
Nazlıcan sonuçtan hiç memnun değil

Nazlıcan
18 Şubat 2025 22:10