14 Eylül 2024 19:26

Dyson robot süpürge aldım. Bugün daha ilk defa açtım kutusundan kullanmak istedim. Haritalandırmayı yarım yapıyor, şarj ünitesinin etrafında dolanıyor, şarj ünitesine geri girmiyor. Ben elle kaldırıp koymak zorunda kalıyorum. Temizliği yarım yapılıp bitti diyor.

14 Eylül 2024 19:10

Aynı zamanda girmemesi gereken bir yere girmeye çalışmış ve üstünde çizikler yapmış ben evde olmadım haritalandırma yaparken bahçeye çıktım haritalandırma esnasında etrafında dolaşmayayım diye ama geldiğimde şarja girmeye çalışıyordu giremiyordu ben şarja Elle koymak için kaldırırken bir baktım ki üstü çizilmiş girmemesi gereken bir yere zorla girmeye çalışmış

14 Eylül 2024 19:30

İade önceliğim iade olmuyorsa da değişim olsun ama lütfen beni mağdur etmeyin en kısa samanda cevap bekliyorum

14 Eylül 2024 20:40
Dyson Robot Süpürge Şarj Ünitesi Sorunu

Sürekli sensör hatası da veriyor

16 Eylül 2024 11:44 (Şikayetten 1 gün sonra)

Başak
19 Mayıs 2024 22:32
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Enes
11 Mayıs 2024 09:18
Şüheda sonuçtan hiç memnun değil

Şüheda
15 Mayıs 2024 10:34
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Dyson 360 Vis Nav Arızası

Murat