Gül sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Replika Ürün Gönderme Bu Kadarını Da Yapma

17 Mart 2024 17:50
16 Mart 2024 12:44

Aylarca bekledikten sonra gelen ürüne bakın Dyson başka ürünlerinde var evimizde ama bu kadar ürününe sattıktan sonra sahip çıkmayacağını bilseydim asla almazdım. Gönderdiğiniz ürünü takın bakalım v15 lerinize satış yapın kimse alıcakmı v 15. Ben kesinlikle bunu kabul etmiyorum bu başlıkla ev süpürecek olsaydım A101 den bir süpürge alırdım. Telefonla dakikalarca beklememe rağmen bir türlü ulaşamıyorum kimselere bu ne rezalet ya bana orijinal başlık gönderin ya da süpürgenizide alın sizin olsun. İnsanlarla dalga geçmeyin

20 Mart 2024 10:48 (Şikayetten 2 gün sonra)

30 Nisan 2024 20:29

Aylar oldu gelen başlık V12 içinmiş yanlış gönderim olmuş geri iade ettim çok kısa sürede ürününüz gelecek dendi. Bu kadar saçmalık olamaz ya satışı harıl harıl devam eden bir ürün nasıl temin edilemez. Satışı yaptıktan sonra hiç sahip çıkmıyor saatlerce telefonda oyalıyorsunuz insanları. Yazıklar olsun düşün bir sürü ürünü var evimde asla almam daha kimseye de aldırmam. Defalarca aradım konuştum yok oyalıyorlar sadece. Evinize sokmayın Dyson pişmanlıktır

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Batarya Arızası Sonrası Uzun Süredir Yedek Parça Bulunamıyor

Murat