Sinem sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 23:45

Dyson V12 Absolute Plus ciddi sorunlar içeren bir üründür.

Sorun 1-) Toz haznesi buğulanmış ve içi net olarak görülemiyor. Bu konu hakkında video ve Dyson ile yaptığım WhatsApp konuşmasını ekte bulabilirsiniz. Kullanımı engellemediği belirtilmiş ve bu şekilde kullanmam söylenmiş.
Sorun 2-) Anti-Tangle başlığın altında kırmızı sert bir malzeme bulunuyor; bu malzeme sayesinde saç ve kedi tüylerini koltuktan kazıyarak süpürüyor. Ancak bu malzeme o kadar kalitesiz ki ilk kullanımda kırıldı. Dyson ile iletişime geçtim ve parçayı değiştirdiler. Yeni gelen parça da iki gün içinde yarı yarıya kırıldı ve yakında tamamen kırılacak. Dyson'a yazdım, ancak bir yıl içinde aynı parçanın sadece bir kez değiştirilebileceği belirtildi. İkinci kez arızalanırsa değişim yapılmayacakmış! İlgili resmi ekte görebilirsiniz.
Sorun 3-) Süpürgenin sopası kırıldı. 10 Şubat'ta Dyson değişim talebinde bulundum ancak ellerinde yedek sopa bulunmuyormuş. Bir ay geçti ve ben süpürgeyi kullanamıyorum. İlgili videoyu ekte bulabilirsiniz.
Sorun 4-) Süpürgenin etrafındaki kırmızı desenler yıpranmış. Kalitesiz ve buradan hava sızdırıyor. Bir peçeteyi yaklaştırdığınızda hava sızıntısı nedeniyle peçeteyi çekiyor. Bu durum süpürgenin çekiş gücünü olumsuz etkiliyor.
Sorun 5-) Süpürgenin çekişi oldukça zayıf. Yumuşak toz alma fırçası ile çektiğim bir videoyu ekledim. Maksimum güç dışında etkili bir temizlik yapamıyor. Maksimum güçte ise sadece 3 dakika çalışabiliyor. 3 dakikada ne kadar alan temizlenebilir ki?

Çözüm
Yeni model Dyson Gen5detect™ Absolute (Prusya mavisi/Bakır) gönderilmesini talep ediyorum. Beni bir ay boyunca süpürgesiz bıraktınız ve pek çok sorunla karşı karşıya kaldım. Başka bir teklifi kabul etmeyeceğim.

Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne ve CİMER'e şikayet edeceğim. Ayrıca YouTube.com üzerinden bir video hazırlayacak ve Donanım Haber gibi çeşitli teknoloji platformlarında paylaşacağım. Sorun yaşayan ve mağdur olmuş bir müşteriyi memnun etmek mi tercihiniz, yoksa daha fazla mağdur etmek mi?

13 Mart 2024 10:49 (Şikayetten 1 gün sonra)

13 Mart 2024 11:24
dyson-detect-absolute-kablosuz-supurge-kronik-sorunlari-4.jpg
dyson-detect-absolute-kablosuz-supurge-kronik-sorunlari-3.jpg
dyson-detect-absolute-kablosuz-supurge-kronik-sorunlari-2.jpg
dyson-detect-absolute-kablosuz-supurge-kronik-sorunlari-1.jpg

Az önce arandım. - Borunuz kırıkmış stoklara baktım henüz stoklarda yok haftaya bir daha kontrol ederiz dedi. - Sadece sıkıntı boru değil deyip yazdıklarımı tekrarladım ve gen5 istediğimi söyledim. - Serviste cihazımın şu an incelendiğini ve servisin tarafıma geri dönüş yapacağını söyledi. Servis? Cihazım serviste değil... Bak Dyson Türkiye için konuşuyorum iyi eleman tutmuşsunuz gayet kibar fakat müşteriyi oyalama odaklı. En azından aramadan önce telefon numarasından sorgulayıp cihaz hakkında araştırma yapsaydınız. Sonuç olarak burada bir adım yol kat edemedik. Sıra Youtube.com videosu hazırlamaya geldi. Şikayete birkaç resim eklemiştim eklenmemiş şimdi yoruma ekliyorum. Detaylı videoda çekeceğim.

Dyson'ın Ürün Ve Hizmet Kalitesi Üzdü!

Ceyda
31 Ocak 2024 14:52
Dyson'ın Ürün Ve Hizmet Kalitesi Üzdü!

Edanur
25 Eylül 2024 16:19

Pelin
21 Ocak 2025 11:08
Dyson Servisinde Yaşanan Hayal Kırıklığı Ve İletişim Sorunları
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürgemin Arızaları Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri Mağduriyet Yaratıyor

Gizem
23 Ekim 2025 18:20
Dyson Süpürgemin Arızaları Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri Mağduriyet Yaratıyor
dyson-supurgemin-arizalari-ve-yetersiz-musteri-hizmetleri-magduriyet-yaratiyor-1.jpg
Tuğçe sonuçtan çok memnun

Tuğçe