Dyson Ana Kart Problemi

04 Nisan 2024 17:26

Benimki daha kötü. Benden önce 4700 lira cihaz için ücret talep ettiler. Eve makine geldiğinde hava üfleme tarafının bir tanesi açık durumdaydı ve geri dönmüyor, hata veriyordu. Hemen müşteri hizmetlerini aradım. 'Gönderin, hata bizde' dediler. Haftalar sonra beni arayarak ana kartın bozuk olduğunu, yapamayacaklarını, ürünü geri göndereceklerini ve yeni üründe %25 indirim hakkım olacağını söylediler. Madem ana kart arızalıydı baştan neden söylemediniz ya da 4700 TL'yi neden talep ettiniz? Bir daha Dyson almayı düşünmüyorum.

09 Nisan 2024 15:55 (Şikayetten 4 gün sonra)

Serkan

Dyson teknik servise ürünü ben önce filtre temizlemesi yapmıyor diye gönderdim. Yapılıp geldi 4700 lira aldılar. Gelince ürünü fişe yaktık tek havalandırması açık kapanmıyor. Servisi aradım video bağlantı yaptılar. Pardon dediler ürünü bedelsiz kargoya verin. Sonra ürün ulaşınca beni aradılar. Dediler bu üründe ana kart hatası var be yapamıyoruz. Ürünü size gönderiyoruz çöp halde ama yeni ürün alırsanız dize %25 indirim. Dedim kardeşim arıza yapan sizsiniz. Madem ürün ilk gönderdiğimde ana kart arızalı niye 4700 alıp faturaya da filtre değişti bakım yapıldı yazdınız. Telefonda arayan kişiye anlatamadım. Şimdi siteniz vasıtasıyla dönüş yaptılar. Hiçbir aksiyon alamıyorlarmış. Ama bu işin peşini bırakmak yok. En azından 4700 ü geri almak lazım. Çöp olan makineye neden bakım yaptılar.

Betül sonuçtan memnun

Betül
02 Ağustos 2023 14:26
"Tekrar arayarak eski fiyattan işlem yapılacağını söylediler. Satin aldım ve ürün sorunsuz elime ulaştı kullanmaya başladım. Umarım tekrar bir sorunla karşılaşmam. Biraz uzun sürse de müşteri olarak memnuniyetimi sağlaması sebebiyle Dyson tercihimi devam etmeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim."
Dyson "Sistemsel Sorun" Adı Altında Fiyat Artışı Yapıp Ürün Satıyor
Dyson "Sistemsel Sorun" Adı Altında Fiyat Artışı Yapıp Ürün Satıyor
Nurşen sonuçtan hiç memnun değil

Nurşen
29 Mayıs 2025 10:27
25 Günlük Yedek Parçada Kronik Lastik Sorunu Ve Yüksek Servis Ücreti
Canan sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Ürünü Ve Servis Sorunlarıyla Mağduriyet

Canan