Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Aldım Çok Pişmanım!

Dyson Aldım Çok Pişmanım!
28 Ekim 2023 13:43

Dyson V15 kablosuz dikey süpürge aldım hem de Dyson mağazasından. 2 ay önce çalışmamaya başladı. Sürekli güç kesiyor. Haznesi filtresi gayet temiz durumda. Görüntülü arama sonucu motorun güç kestiğine ve servise göndermem gerektiğini söylediler. Gönderdim 2-3 hafta bekledim en sonunda geri geldi. Cihaz nasıl gönderdiysem aynı. Aynı problem devam ediyordu. Utanmadan bir de servis formunda tamir edildi yazmışlar. Sonra 2. Kez tekrar servise gönderdim yine bekledim bu sefer geri geldi. Servis formunda herhangi bir arıza görülmediği yazıyor şaka gibi. İşin tuhaf yanı çöp haznesindeki motora toz gitmesini engelleyen lastikli parça değişmiş ve uyumsuz bir parça takılmış büyün toz olduğu gibi yukarı gidiyordu. Bir gün sonra aradılar dediler. Değişim olacak bunun için aranacaksınız. Sonra arayan soran yok ben aradım dediler. Öyle bir şey yok. 3. Kez servise gönderdim çünkü aynı arıza devam ediyor. Ve dedim ki ben artık onarım istemiyorum değişim talep ediyorum. Şimdi mail geldi diyorlar onarım yapıldı. Cihazınız size geri gönderilecek. Bu kadar rezllk olamaz yani. Ve bir de yalan beyan yazılmış mailde onarım kabul edildi yazıyor. Bu konuda ne arayan oldu ne de onay veren. Servis resmen dalga geçiyor. Aylardır resmen oyun oynuyorlar. Dyson marka cihaz aldığım için bin pişmanım. Gidip aynı parayla 20 tane Fakir dikey süpürge alırdım kullan kullan çöpe at 10 sene idare ederdim. Çok büyük hayal kırıklığı. Tek yaptıkları talep açmak o da zaten oyalama taktiğinden başka bir şey değil. Çok pişmanım gerçekten.

30 Ekim 2023 11:49 (Şikayetten 1 gün sonra)
31 Ekim 2023 13:57

Merhaba, Evet iletişime geçtiler ama 3. Kez arıza sebebiyle servise gönderdiğim cihaz tekrar bana geri gönderiliyor. Cihazı ocak ayının sonunda aldım 3 kez servise gönderdim. Ben bu cihazı istemiyorum. Bunu müşteri hizmetlerinize defalarca belirttim. Servisiniz müşterilerinizle dalga geçiyor haberiniz olsun. Cihazı Akasya AVM'den Dyson mağazasından almıştım. Bana gönderdiğiniz cihazı AVM mağazanızda insanların gözü önünde paramparça edeceğim. Videosunuda çekeceğim. İnsanlar görsün gerçeği.

31 Ekim 2023 16:36

Ve bu arada şunu anladım Dyson'da muhatap bulamıyorsunuz. Müşteri hizmetlerinin tek yaptığı iş dosya açmak. İki aydır sürekli dosya açıyorlar bir arpa boyu yol kat edemedik. Hiçbir yetkileri yok. Dosya açıyorlar, o konuyla ilgili biri arıyor tekrar dosya açıyor. Ve çözüm var mı? Yok. Bu arada servis yalan beyanda bulunuyor. 1. Kez gönderdim 3 hafta bekledim geri geldi onarım yapıldı yazmışlar, ama hiçbir işlem yapmamışlar nasıl gönderdim öyle çalıştırdım aynı güç kesintisi devam ediyor. Belki açıp bakmamışlar bile bilmiyorum. 2. Kez gönderdiğimde servis formunda arıza tespit edilmedi yazmışlar, cihaz bana geldi yine aynı arıza devam ediyordu ve içinde toz haznesi kısmında bir parça çıkarıp çapı daha dar uyumsuz bir parça takmışlar. Böylece aşağıdaki bütün toz olduğu gibi motora gidiyordu. Dahada saçmalamışlar yani. Çok amatör iş yapıyorlar diyeceğim bu amatörlük bile değil. Sıkıldım top gibi oynamalarından. Bana tekrar arızalı cihaz göndermeyin lütfen. Teslim almayacağım. Alırsam eğer Akasya AVM'de Dyson mağazanızda rezillik çıkaracağım. Haberiniz olsun.

03 Kasım 2023 12:03

Çözüm sunacak mısınız?

08 Kasım 2023 11:29

Merhaba, Hala talebim çözülmedi. Kimsenin ilgilendiği de yok. Cihazı ocak 28'de aldım daha senesini doldurmadı ve iki aydan fazla oldu serviste geziyor. Kimseninde umurumda değil.

Böyle isim yapmış şirketlerin bu şekilde insanları mağdur etmesi inanılmaz gerçekten... Demek ki markanın sadece adı var. Satış sonrası hizmet diye bir şey yok. Teşekkürler bilgilendirmeniz için.

Hakan sonuçtan çok memnun

Hakan
13 Mart 2024 14:34
"Sorun çözüldüğü için teşekkür ederim."
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Tülay
25 Aralık 2024 13:15