Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Dyson 360 Vis Now: Haritalama Hataları Ve Servis Sorunu

20 Nisan 2024 13:25

28 Mart 2024 tarihinde Dyson resmi internet sitesinden satın aldığım Dyson 360 Vis Nav ürünüm, bir süredir bölgeleri atlayarak süpürüyor.

Dyson çağrı merkezi ile görüntülü görüşme yaptım, kendilerine hatayı uygulamalı olarak gösterdim. Cihazı sıfırlayıp tekrar haritalama yapmamı önerdiler. Cihazı sıfırladığımda bu sefer de haritalama yapmadı, kendi etrafında döndü ve şarj ünitesine geri döndü. Teknik servise yönlendirildim ve gün içinde (14 Nisan) dönüş yapacaklarını söylediler ancak hala dönüş yapılmadı.

Ayrıca, evdeki eşyaların yerinin değişmesi durumunda tekrar haritalama yapmam gerektiği bilgisi verildi. Evdeki sehpaları yere sabitlememiz gerekiyormuş gibi bir durum söz konusu. 10 yıl önce aldığım başka bir marka akıllı süpürge bile, sağa sola kaydırdığım sehpaları algılayıp haritasını kendi revize edebiliyor ve süpürmeye devam ediyor.

Dyson gibi bir markanın ürününün bu kadar arkasında durmaması hayal kırıklığı yarattı. 45 bin TL'yi çöpe attığımı düşünüyorum. Herhangi bir sorunda kimse yardımcı olmuyor. 45 bin TL'lik cihaz, salonun bir köşesinde işe yaramaz bir halde duruyor.

15 Temmuz 2024 22:04

Merhabalar, bir önceki şikayetimde #Dyson 360 visnav ürünün haritalama sorunu olduğundan bahsetmiştim ürünün yazılımsal bir sorunu olduğunu ilettiler servisten ürün geldi bu sefer de şarj aletini göndermemişler (ürün şarj aleti olmadan çalışmıyor). Mayıs ayında sipariş oluşturduklarını söylediler. 2 ay oldu, Dyson hala şarj aletini tedarik edemedi ürünü mart ayında almıştım 5 ay oldu kullanamadım kutusunda duruyor. Dyson 360 visnav almayın aldırmayın yazılımsal sorunları var servis desteği alamıyorsunuz, şarj aletini tedarik edemiyorsanız ürünü iade alın dediğimde iade süresini aştığımızı söylüyorlar. Saçma sapan bir durumun içinde kaldık. O paraya gidin başka marka akıllı süpürgelerden alın

profile profile
24 Nisan 2024 12:16 (Şikayetten 3 gün sonra)

24 Nisan 2024 12:31

Uygulamadan başlattığım ve kayıt aldığım video yu paylaşıyorum. Cihazın önünde hiçbir engel yok hiçbir eşya yok daha önce video nun sonunda paylaştığım evin giriş kısmını süpürmüyordu şimdi de mutfak alanına giderken kendi kendine şarj istasyonuna geri döndü. Cihazı alalı 1 ay olmadan, yönlendirmeler neticesinde cihazı resetleyip tekrar haritalandırma yapıp çalıştırdım yine aynı süpürmeme sorunu devam ediyor.

24 Nisan 2024 18:09

Hata videosu

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Vis Nav Süpürge Sürekli Arızalanıyor, Servis Sorunu Çözmüyor Ve İade Talebim Var

Ezgi
02 Ekim 2025 15:06
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Dyson 360 Vis Nav Çözülemeyen Sorun

Kübra
22 Nisan 2024 11:28
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Ayhan
20 Ağustos 2024 10:55
Dyson 360 Vis Nav Cihazında Yaşanan Sorunlar Ve Yetersiz Servis
Fahri sonuçtan hiç memnun değil

Fahri
05 Ocak 2025 21:18
Kani sonuçtan hiç memnun değil

Kani
08 Eylül 2024 09:54