28 Ağustos 2024 12:31875

İstanbul'dan araç aküsü aldım, satıcı MNG Kargo ile gönderdi. Eski aküyü MNG Kargo iade koduyla bize gönderin dedi. Size bir miktar ödeme yapacağız. Eski aküyü Elazığ Merkez MNG Kargo'ya verdim. İki gün sonra beni aradılar, kargonuz transfer merkezinden kabul görmemiş, taşınması uygun olmayan kargo diye geri geldi. Elazığ'ın dışında olmasına rağmen tekrar gidip eski aküyü aldım. Yeni aküyü MNG Kargo bana getiriyor da eski aküyü ben gönderdiğim zaman neden kabul etmiyor? Buradan sonuç çıkmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

28 Ağustos 2024 12:48 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Sayın İzzet S. MNG Kargo'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. MNG Kargo olarak, yirmi yılı aşkın süredir, kusursuz teslimat ile herkesin hayatına değer katma ve sektördeki yeniliklerin öncüsü olma vizyonumuzla, müşterilerimize dünya standartlarında hizmet sunmaya devam ediyoruz. Müşterilerimizden aldığımız tüm geribildirimleri hizmet standartlarımızı yükseltmek için önemli bir fırsat olarak değerlendiriyor, bu verileri analiz ederek operasyonlarımızı daha iyi hale getirmek için kullanıyoruz. Bu kapsamda çözüm merkezimiz temsilcimiz Emine, MNG Kargo Malatya Şube Akü konulu ve 29874175 numaralı başvurunuzun memnuniyete dönüştürülmesi için çözüm alternatiflerini oluşturuyor ve sizinle hızlı bir şekilde irtibata geçecektir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü şikâyet, bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi [email protected] mail adresimize ilettiğiniz takdirde de sizinle irtibata geçilecektir. Görüş, talep ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, MNG Kargo Müşteri Deneyimi Müdürlüğü

MNG Kargo İade Paketini Götürmüyor

16 Ağustos 2024 12:05626

"Şikayetimden sonra yarım saat içinde dönüş aldım, paketim 2 saat içinde gönderildi. Hızlı çözüm için markaya teşekkür ediyorum."

MNG Kargo Adrese Teslim Etmek İçin Gelmeden Teslim Edilemedi Diyor

20 Kasım 2023 21:10478

"Sorunun çözümü ile ilgilenen Muhammet beye teşekkür ederim. Çok nazik, ilgili ve sorunun takipçisiydi."

MNG Kargo Adrese Teslim Etmek İçin Gelmeden Teslim Edilemedi Diyor

MNG Kargo Kurye Gelecek Gibi Yapıp Gelmiyor

21 Aralık 2023 15:27650

Bir gönderim var ve alıcı MNG Kargo ile anlaşmalı olduğu için kendisi bana ürünü kod ile birlikte MNG Kargo'ya teslim et...

MNG Kargo'nun Yanlış Adres İadesi Ve İletişim Eksikliği

28 Ekim 2024 10:001.060

MNG Kargo şirketi tarafından mağdur edildim. Yıllardır kayıtlı olan ev adresime teslimat olarak ürün sipariş ettim fakat...

MNG Kargo Hasarın Tazmin Edilmesi

26 Temmuz 2024 13:42385

MNG Kargo ile ürünlerimizi gönderiyoruz. Kargoda hasar alan ürünlerimiz oldu ve tarafımıza geri döndü bizde MNG ye tazmi...

Tümünü Gör
DHL Ecommerce Türkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

DHL EcommerceTürkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

Arda
DHL Ecommerce Türkiye Hasarlı Teslimat

DHL EcommerceTürkiye Hasarlı Teslimat

Silvan
DHL Ecommerce Türkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

DHL EcommerceTürkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

Efe
DHL Ecommerce Türkiye Biga Kırık Kargo Teslimi!

DHL EcommerceTürkiye Biga Kırık Kargo Teslimi!

DHL Ecommerce Türkiye Tatvan Şubesi Sıkıntılı!

DHL EcommerceTürkiye Tatvan Şubesi Sıkıntılı!

Burcu
DHL Ecommerce Türkiye Tarafından Teslim Edilen İç Çamaşırı Kargom Yırtık Teslim Edildi

DHL EcommerceTürkiye Tarafından Teslim Edilen İç Çamaşırı Kargom Yırtık Teslim Edildi

Rugeyyanur

Öne ÇıkanKonular