13 Temmuz 2023 23:30

MNG Kargo esmat şubesinden gelen kargolarımın hepsi apartman kapısına bırakılıp kata çıkarılmadan bırakılıp gidiliyor. En son siparişimde yine aynı şey oldu kurye yukarı taşımadığını söyleyip bırakıp gitti. Desi sınırının yani 30 desinin altında olmasına rağmen kendim taşıdım. Gelen ürünüm paketten hasarlı çıktı. Eve kurye çağırma talebinde bulundum.

Müşteri hizmetleri yasal sınırın altında olduğunu ve kuryenin kendisinin taşıması gerektiğini söylediği için de kargoyu aşağı indirmemiştim. Gelen kurye kargoyu aşağı indirmemişsiniz dedi sınırın altında zaten dememe kalmadan ben yukarıdan eşya taşımıyorum diye bağırarak apartman kapısını çarpıp gitti. Ertesi gün eşim kargoyu apartmanın girişine indirdi, çalınma ihtimaline karşı kenar kısma koydu.

Şubeye özellikle kargoyu eşim aşağı indirdi bugün alınsın lütfen 3 gündür evde kargonun alınmasını bekliyorum denmesine rağmen aşağıda fotoğraflarını ekleyeceğim araç kapıya geldi ve zile basmadan direkt geri gitti. Allah'tan aracın sesini duyup videosunu çekebildim.

Google street'ten şubenin fotoğrafına bakarken videosunu çektiğim aracı da şubenin önünde gördüm ve bilerek almadıklarına emin oldum. 3 gündür kötü bir muamele görüp üstüne hizmet alamıyorum. Google'daki şubenin yorumlarına da bakıldığında zaten nasıl bir şube olduğu, oluşturduğum onca şikayet kaydına rağmen MNG Kargo olarak yaptığınız uyarıların kaale bile alınmadığını anlarsınız.

Resmen firmayı kötülemek için müthiş bir çaba içindeler. Esmat şubenizin denetlenmesini özellikle kuryelerin takibe alınmasını istiyorum. Bir daha da MNG Kargo ile çalışan hiçbir firmadan alışveriş yapmayı bırakın ismini dahi duymak istemiyorum. Böyle saçmalık görmedim.

13 Temmuz 2023 23:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

10 Temmuz 2023 15:36
Pınar sonuçtan çok memnun

31 Temmuz 2023 23:07
"Yetkili arkadaşlara teşekkür ederim"
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2023 16:31
Emirhan sonuçtan çok memnun

04 Haziran 2024 17:37
"Arayıp ilgilendiğiniz için teşekkürler, umarım bundan sonrası için düzelir. Çalışan personeller için de telefonu açan arkadaşlar için de önce ses yükseltilmeden sorun dinlenip çözüme ulaşılması için ne gerekiyorsa yapılır."

04 Eylül 2024 18:13

DHL eCommerce Türkiye Kategorileri