Orhan sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2023 11:25

Avrupa yakasından kanarya şubesinden 9.11.2023 tarihinde teslim alınan kargom, aktarma merkezlerinde yapılan hatalı işlemlerle kaybolmuştur, neticede bana üzerinde çift barkod olan farklı bir kargo ulaşmış ve bana gelmesi gereken kargom kaybolmuştur. Gelen hatalı kargo Ataşehir samyeli mini Hub şubede ilgili kişi C***** beye, hatayı düzeltmek üzere teslim edilmiştir. Gerekli takibin yapılıp bu mağduriyetimin giderilmesini acilen beklemekteyim. Kargo takip numarası açıklamaya yazıldı

12 Kasım 2023 11:26 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

13 Kasım 2023 11:52

Beklediğim ürünlerin görselleri

14 Kasım 2023 22:13

MNG çözüm merkezi arayıp durumla alakalı olduklarını belirttiler. Gerekli yazışmalar yapıldı ancak şubeleri aradığımda bu karışık durumu anlatma bile ayrı bir zahmet, benim aramam üzere bir bakalım, sağı solu kontrol edelim gibi sonuçsuz karşılıklar alıyorum. Bu durum ne kadar zor olabilir anlamıyorum, bir yetkili kargonun barkod hareketlerini takip edecek, şubeyi şahsen arayacak, en fazla 2 saatini alır ve bulunur. Bu şubelerde kamera kaydı yok mu, yetkili muhatabınız yok mu kaç gündür bekliyorum. Her şube bende çıkmadı şurada olabilir, şöyle olabilir demekten ileri gitmiyor. Kargomun bulunmasını istiyorum, aksi durumda mahkemeye gitmeye kararlıyım. Çok canım sıkıldı, bu işi burada bırakmayacağım

14 Kasım 2023 22:34

Şubelerle son konuşmalarıma göre kargom, Ahmet Yesevi, Bakırköy aktarma ve Ataşehir samyeli Hub şubelerinden birinde, hepsi birbirine paslıyor, bir yetkili arayıp bulsun artık şu kargoyu

15 Kasım 2023 10:41

Bugün itibariyle kargom Marmara aktarmada bulundu, sıkıntılı bir süreç olsa da sonunda bulunması memnun edici bir durum, çözüm merkezinde ilgilenen hanımefendiye, Ahmet Yesevi Selman beye ve özellikle Ataşehir samyeli şubesi sezgin bey çok teşekkürler ediyorum.

15 Kasım 2023 10:47

Şubelerde sadece kayıp, yanlış kargo gibi kriz anlarını takip edecek bir masa bölüm kurulmalı, insanlara sabırla cevap verebilecek nitelikli insanlar bulundurulmalı, kargomu kaybetmiş olsanız da sonrasında bulduğunuz çözüm sağladığınız için tşk. Ediyorum.

17 Kasım 2023 11:26

Maalesef kargonun bulunması bir şey değiştirmedi, adresimden 40 dakika. Uzakta ama ne getirip teslim ediyorlar, neden gidip almaya imkan sağlıyorlar, kargo bulununca olur böyle şeyler demiştim ama maalesef rezillik devam ediyor.

25 Kasım 2023 12:16

Nihayet kargomu aldım ama tamamen kendi çabalarımla, tekrar tekrar dağıtım merkezine gidip ancak kargomu alabildim,

Kemal sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 14:45

14 Haziran 2023 17:24
Zeynep sonuçtan çok memnun

20 Haziran 2023 23:21
"Müşteri temsilcisi Ayşe hanım kargomun teslim edilmesi ve geri dönüş yaparak yaşanan mağduriyet ile alakalı olduğu için ve çözümsel yaklaşımından dolayı bizleri memnun etti. Teşekkürler..."
Mahra sonuçtan çok memnun

01 Eylül 2023 18:29
"Sinan beye çok teşekkür ederim"

07 Ağustos 2023 21:07
MNG Kargo Kardelen Şubesi Kargomu Teslim Etmiyor!
MNG Kargo Kardelen Şubesi Kargomu Teslim Etmiyor!

DHL eCommerce Türkiye Kategorileri