Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank Yanlışlıkla Yatırılan Kredi Taksitinin İadesi Sorunu

02 Temmuz 2024 19:40

27.06.2024 tarihinde 35.000 liralık bir ihtiyaç kredisi kullandım. Bu kredi miktarını EFT yapacaktım fakat Denizbank'ın telefon bankacılığını ilk defa kullandığımdan dolayı bir hata yaparak EFT yerine yanlışlıkla kredinin ilk taksitini yatırmışım. Banka müşteri hizmetlerini aradığımda talep oluşturulduğunu ve 3 gün içinde hesabıma yatırılan ilk taksitin iade edileceği söylendi. Fakat 5 gün geçmesine rağmen taksit hesabıma iade edilmedi. 2-3 kere müşteri hizmetlerini aradım fakat 20 dakika bekledim ve karşıma muhatap bulamadım. Ben bu bankaya nasıl güveneceğim? İlk fırsatta bu banka ile ilişkimi keseceğim. Sözde iadenin yasal dayanağı yokmuş. Bir hata yaptım ve bir ay sonu yatırmam gereken taksiti krediyi çektiğim gün yatırdım. Bunun bariz bir hatadan kaynaklandığı apaçık belli. Ben bir ay sonra yatırmam gereken krediyi krediyi çektiğim gün yatıracak kadar bilgisiz değilim. Para benim ve ihtiyacım olan parayı 5 gündür banka faizsiz olarak kullanmaktadır. 02.07.2024 tarihinde saat 18.50 sıralarında S****** isminde bir müşteri temsilcisi de ilginç kişiye bağlıyorum diye beni 20 dakika bekletti, kimseye bağlanamadım. Paramın bir an evvel iadesini rica ediyorum.

03 Temmuz 2024 06:00 (Şikayetten 10 saat sonra)
Kemal
Kemal
03 Temmuz 2024 09:19

Deniz dinliyor linki çalışmıyor. Bilginiz olsun.

İlker sonuçtan memnun

22 Ağustos 2023 09:46
"Geç de olsa sorunum çözüldü teşekkürler"

Faizsiz Nakit Avans İşleminde Sistem Hatası Ve Haksız Faiz Yansıtılması

15 Eylül 2025 13:11
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2023 00:15
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
08 Temmuz 2024 20:11