Denizbank Vadeli Hesap Kapatamıyorum

Denizbank Vadeli Hesap Kapatamıyorum
05 Mart 2024 02:03

Denizbank'ta vadeli hesap açtım. Vadeli hesabı kapatmak istediğimde 'Günlük işlem limitiniz 250.000 TL'dir.' diyerek kapatmama izin vermiyorlar ve paramı kullanamıyorum. Hesabı açarken tek soru sormuyorlar ve mobil üzerinden işlemi hallediyorlar ama kapatırken 'şubeye gelin' gibi geleneksel bir yaklaşıma sahipler. İlk kez vadeli hesap açmıyorum ve diğer tüm bankalar açtıkları gibi tek tuşla kapattılar. Bankalara ödeme sözü verdim. Bu anlaşılmaz sistem yüzünden hesabı kapatamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda hesabın şubeden kapatılması gerektiğini söylüyorlar. Denizbank, kimin parasını kime vermiyorsunuz? Para benim, bu kadar anlaşılması güç, çağ dışı bir sistem olmamalı. Kart ödemeniz gecikti diye arayacak kadar bilinçli olup hesabımdaki paramı bana vermeyecek kadar anlaşılmaz davranış sergileyen bir banka ile karşılaşmadım. Denizbank için artık güvenim kalmadı. Bütün banka işlemlerimi gözden geçireceğim. Acil paramı verin. Şubenizle işim olmadığını, 2024 yılında şubeye gitmek istemediğimi belirtmek isterim; nasıl açtıysanız öyle kapatın hesabımı. Tüketicisi olduğum bankanızı CİMER'e ve Hakem Heyeti'ne şikayet etmeyi düşünüyorum. Beni icralık durumuna düşürdünüz. Paramı vermediğiniz için ödemelerimi yapamıyorum.

05 Mart 2024 05:21 (Şikayetten 3 saat sonra)

Nuri
Nuri

Müşteri mağduriyetine çok önem veriyorlar

28 Mart 2024 02:46
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank Vadeli Hesabı Kapatmama İzin Vermiyor

17 Şubat 2024 11:43