Decathlon Voleybol Topunun Dikişinin Patlaması

Decathlon Voleybol Topunun Dikişinin Patlaması
Nejla'nın Teşekkür Mesajı
Çok kısa sürede dönüş yapıldı çok teşekkür ederiz. Ürün birebir değişildi 🌸

Mağazanızdan Voleybol topu aldım 1 kez oynadım ve dikişi patladı yardımcı olabilirseniz sevinirim. Kaliteli olması için Decathlon dan aldım ama bir kez oynayıp ta hemen dikişinin patlaması beni çok üzdü. Decathlon'un diğer ürünlerini de kullandım ve memnun kaldım. İlk defa böyle bir sıkıntıyla karşılaştım. Lütfen yardımcı olun

24 Temmuz 2023 15:25 (Şikayetten 21 saat sonra)

Merhaba Nejla Hanım, Öncelikle yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili şikayetiniz, mağazamızın müşteri ilişkileri müdürüne aktarılmıştır. Tarafımıza gelecek olan bilgiyi en kısa süre içinde sizinle paylaşmış olacağız. Sizleri tekrar mağazalarımızda görmekten ve deneyimlerinizi bizimle paylaşmanızdan mutluluk duyarız. Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Merhaba Nejla Hanım, Mağazamız yetkilileri ile yaptığınız görüşme sonucu şikayetiniz sonuçlandırılmıştır. Sizleri tekrar mağazalarımızda görmekten mutluluk duyacağız. Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz.

Nejla
8 Ağustos 2023 15:49

Çok kısa sürede dönüş yapıldı çok teşekkür ederiz. Ürün birebir değişildi 🌸

Decathlon Voleybol Topu Hava Problemi

"Sizlere çok teşekkür ederim problemine çok kısa sürede çözüm üretim topumuzun değişimini sağladınız her zaman olduğu gibi yine Decathlon yine Decathlon"

Decathlon'un Kalitesiz Voleybol Topu

Garanti kapsamında dikişi sökülen voleybol topunu, Mall Of İstanbul'daki Decathlon mağazası, kullanım hatası diyerek değ...

Decathlon'dan Aldığım Voleybol Topları Sürekli Patlak Çıkıyor!

Decathlon dan okulumdaki öğrenciler için üç top aldım ama en kaliteli diye güvenip aldığım voleybol topu patlak çıktı. G...

Voleybol Topunda Hava Kaçağına Çözüm Sunulmadı

"Yaşadığım sorunla ilgili E**** hanım iletişime geçti ve bana iade hakkı tanındı. Kendisine ve diğer çalışanlara teşekkür ederim."

Voleybol Topunda Hava Kaçağına Çözüm Sunulmadı

Marmara Forum Decathlon Mikasa Top Kendiliğinden Yırtıldı

"Marmara Forum Decathlon mağazasından Fuat bey bizzat arayarak son derece ilgili bir şekilde bizimle iletişime geçti. Mağduriyetimiz adına yardımcı olacağını söyledi ve sorunumuzu hızlı bir şekilde çözüm odaklı olarak ürünün değişimini sağladı ve memnuniyetimizi kazandı. Canımızı sıkan bu olayı en iyi şekilde çözüme kavuşturduğu için teşekkürlerimizi sunuyor bütün mağazalara Fuat bey gibi ilgili çalışanlar öneriyoruz. İyi günler."

Tümünü Gör
Decathlon Çorap Kalitesizliği Tescillendi

Decathlon ÇorapKalitesizliği Tescillendi

Selim
Decathlon İtiwit Kano Alt Taban Balonlaşma Sorunu

Decathlon İtiwitKano Alt Taban Balonlaşma Sorunu

Muhammet
Decathlon Termos Kullanılmadan Paslandı!

Decathlon TermosKullanılmadan Paslandı!

Sema