Fatma sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 19:31

08.01.2024 tarihinde almış olduğumuz voleybolcu dizliği, üç gün sonra tek bir oyunda yırtılarak söküldü. İnternette hem kolluk hem dizlik, sizden aldığım fiyata satılıyordu ve daha ucuzdu. Biz, sizin markanızın ismine güvenerek sadece dizliği o fiyata gelip sizden aldık. 'Daha kalitelidir' diye düşündük; ancak üç gün sonra böyle bir sorunla karşılaşmak anlaşılır gibi değil. Bu ürünün, düşmelerde dizleri koruması amacıyla üretildiğini düşünüyorum; fakat ilk oyunda bu hale gelen bir ürünün nasıl satışa sunulduğunu merak ediyorum. Pazartesi günü almış olduğum bu ürünle ilgili bugün, perşembe günü acil dönüş bekliyorum. İki gün sonra çocuğumun maçı var ve bu durum bizi zor bir durumda bıraktı.

12 Ocak 2024 10:19 (Şikayetten 14 saat sonra)

Merhaba Fatma Hanım, Öncelikle yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Tarafınıza mail yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

13 Ocak 2024 00:53

Tarafıma mail yoluyla hiçbir bilgilendirme yapılmamış. ?

13 Ocak 2024 19:22
Decathlon Voleybol Dizliği De Yırtılma Sökülme

Decathlon mağazasından almış olduğumuz voleybol dizliği nin ilk kullanımda sökülmesi şikayetime Decathlon dan gelen cevap mail attık mail gelmedi dememe rağmen ne bir arayan ne de geri dönüş yapan olmadı. Sitenizde telefon numaram kayıtlı dönüşünüzü aramayla yaparsanız iyi olur. Ya da buradan ne gibi bir yol izleyeceğimizi ya da bu duruma nasıl bir çözüm bulduğunuzu bildirirseniz iyi olur çocuğun hafta ortası maçı var. Telefonla dönüş istiyoruz ya da buradan ne yapmamız gerekiyorsa anlata bilirsiniz.

Hüseyin
Hüseyin

Kızım planjo hareketi yaparken sökülmüş Decathlon’a güveniyoruz ve geri dönüş yapmanızı bekliyoruz

Kıymet sonuçtan memnun

Kıymet
17 Ocak 2024 22:10
"Benim sorunum nasıl çözüldü biri bana anlatsın. Teşekkürler."

20 Mart 2024 10:57
Decathlon Ayıplı Mal Satıyor