Yılmaz'ın Teşekkür Mesajı
Ürün değişimi yapıldı. Teşekkürler...

Decathlon mağazasından çocuğumuzun kullanması için 17.08.2024 de fiyatı 370₺ olan Quechua 0.6 litre matara aldık. Aldığımız ilk andan beri çocuğumuz içmekte zorlanıyordu biz çoğumuzun kullanamadığını düşünürken ürünün içinde pipet borusunun olmadığını ürünün görsellerini görünce fark ettik. Bu konuda Decathlon'un yardımcı olmasını ve tarafıma dönüş yapılmasını bekliyorum.

24 Ağustos 2024 17:34 (Şikayetten 18 saat sonra)

Merhaba Yılmaz Bey , Öncelikle yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz konuyu incelemeye aldık. En kısa süre içerisinde telefon veya mail yoluyla tarafınıza ulaşım sağlayacağız. Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Yılmaz
25 Ağustos 2024 10:58

Ürün değişimi yapıldı. Teşekkürler...

Merhaba Yılmaz Bey, Öncelikle sizden teşekkür aldığımız için çok mutlu olduğumuzu söylemek istiyoruz. Memnuniyetiniz takım arkadaşlarımızla paylaşılmıştır. Müşterilerimizden gelen olumlu geri bildirimler bizler için motivasyon kaynağı oluyor ve iş geliştirmemize katkı sağlıyor. Sizleri her zaman aramızda görmek dileğiyle… Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Çocuk Botu Kısa Sürede Yırtıldı Mağaza Fiş Olmadığı İçin Yardımcı Olmadı

Decathlon’dan satın aldığım Quechua marka çocuk botu, sadece bir kış yani yaklaşık 3-4 ay kullanımın ardından yırtıldı. ...

Decathlon Su Matarası Şikayeti

Decathlon SuMatarası Şikayeti

Yonca
Decathlon Çelik Termos Dediği Suluk Paramparça Oldu!

Decathlon ÇelikTermos Dediği Suluk Paramparça Oldu!

Özge

Öne ÇıkanKonular