Aytaç sonucu yetersiz buldu

23 Mayıs 2024 22:08

Ürünü aldığım günün akşamında evde eşyalarımı yerleştirdim ve bu çantanın biraz daha büyüğüne ihtiyacım olduğunu fark ettim. 2-3 gün sonrasında iade için Erasta AVM Decathlon mağazasına gittim ve iade etmek istediğimi belirttim. Bana iade sebebimi sordular, sanki çok önemliymiş gibi. Oysa iade koşullarında bununla ilgili hiçbir bilgi eklenmemiş. Ürünü kontrol ettiler ve fiş olmadan iade alamayacaklarını söylediler. Değişim veya hediye kartı verebileceklerini söylediler. Ardından birkaç gün geçti. Fişi bulup getirdim. 23.05.2024 tarihinde bu sefer de fotoğrafta görüldüğü üzere ufacık bir leke olduğu için iade alamayacaklarını belirttiler. Onu geçtim, temizleyip getireyim dedim, onu da kabul etmediler. Dürüst bir şekilde ihtiyacım olmadığını, daha büyük bir bel çantası bakacağımı söyledim. Yoksa ben de biliyorum temizleyip getirmesini! Neden yalan söyleyeyim durduk yere? Ufacık bir çanta için eşyalarımı yerleştirdim, çıkardım. O sırada ufacık bir leke bırakması pek mümkün olmasa da o şekilde de almış olabilirim çünkü Decathlon’a güvenim yüksek. Kalitesiz veya kirli bir şey satmayacağına eminim, kontrol etmeden aldım o yüzden. Belki birisi bakarken eşyalarını yerleştirdi ve o sırada ufak leke bıraktı ve üstüne ben kontrol etmeden aldım. Bu olamaz mı? Yıllardır Decathlon'dan alışveriş yapıyorum, böyle saçmalık görmedim. İade almasalar da 1 çift ayakkabı 850 TL, 3 çift çorap 90 TL ürün aldım. Benim Decathlon’a güvenim tam da sizin müşterinize olan güveniniz mi eksik? İlla şikayet mi oluşturmam gerekiyor ki? Tüketici Hakem Heyeti'ne de iade süreci olumlu olmazsa başvuruda bulunacağım...

24 Mayıs 2024 08:58 (Şikayetten 10 saat sonra)
26 Mayıs 2024 20:23

Herhangi bir dönüş olmadı ne telefonla arandım ne de mail atıldı ne zaman dönüş yapmayı planlıyorsunuz acaba?

27 Mayıs 2024 21:58

Herhangi bir dönüş sağlanmayıp, çözüm sunulmadı şikayetimi sürekli dile getireceğim burada ve tüketici kalem heyetine başvuruda bulunacağım.

30 Mayıs 2024 16:34

Merhaba Aytaç Bey , Talebiniz ile ilgili yaptığınız görüşme sonucu şikayetiniz sonuçlandırılmıştır. Daha iyi bir alışveriş için buradayız. Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 18:06
Büşra sonuçtan çok memnun

Büşra
22 Mart 2025 17:26
"Hızlı bir şekilde geri dönüş sağlandı. İade alındı. Teşekkür ediyorum."
Taner sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2024 10:16
Çiler sonuçtan memnun

02 Mart 2025 16:53
"Buradaki yorumumdan sonra sorunum hızlı bir şekilde çözüldü. Bundan dolayı teşekkür ederim. Fakat naçizane bir önerim olacak. Bize en yakın mağaza Antalya Erasta mağazası olduğu için diğer mağazalarınızdan alışveriş yapmadım. Oralarda çalışanlarınızı görme şansımız elbette olmadı. Bugün gittiğimizde bizimle ilgilenen satış temsilciniz gayet nazikti ama sorunu çözebilmek için mağaza sorumlusu ile görüştü mağaza sorumlusu yanımıza geldiğinde yüzümüze bile bakmadan temsilci ile konuştu ve gitti netice de sorun çözüldü. Ben de turizm sektöründe yöneticilik yapıyorum önerim mağaza sorumlularınızı müşteri ilişkileri ile ilgili eğitimden geçirmenizdir. Yapısı ve duruşu ne olursa olsun iş ne kadar yoğun olursa olsun güler yüz bir yöneticiye hiçbir şey kaybettirmez. Tekrar marka olarak sorunumuzu çözdüğünüz için teşekkür ederiz."
Decathlon'un Garanti Politikası Hayal Kırıklığına Uğrattı
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
02 Nisan 2024 12:09