D-Smart Teknik Ekip Arızalı Cihaz Teslimi

Vahap
01 Eylül 2023 18:11

D-Smart ile üyelik yaptım eve gelen ekip D-Smart cihazını fişe dahi takmadan bırakıp gitmiş. Cihazı eşim teslim almış, ben gelip cihazı neden kurmadıklarını sorduğumda 'Zaten siz internet için almışsınız' diyerek gitmişler. Cihazı fişe taktım çalışmıyor. D-Smart müşteri hizmetleri destek olmuyor. Eve gelen ekip cihazın değişimi için para talep ediyor. Çok güzel düzen, eve gidip bozuk cihaz bırakıyorsunuz, sonra müşteri bunu değiştirin diyor. Diyorsun ki para ver bunun Türkçe'de bir karşılığı var ama ben yazmıyorum.

05 Eylül 2023 19:28 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, öncelikle, böyle bir durumla karşılaştığınız için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Konuyla ilgili sizlere destek olmak ve işlemlerimizi kontrol edebilmek adına abone numaranızı ya da sistemlerimize kayıtlı telefon numarası bilginizi bizimle paylaşmanızı sizlerden rica ederiz. Güvenliğinizin bizim için öncelikli olduğunu bildirir, bilgilerinizin sadece şikayetiniz ile ilgilenen uzman ekibimiz tarafından görüntüleneceğini hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, D-Smart

08 Eylül 2023 09:08

Değerli D Smart Müşterimiz, Tarafınıza 05.09.2023 tarihinde geri dönüş yapılmıştır. Abone numaranız ve telefon numara bilgileriniz istenmiş olup tarafınızca dönüş yapılmadığı için şikayetinizi neticelendiremediğimiz için çok üzgünüz. Saygılarımızla. İyi Günler Dileriz.

Teknik Servis Ve Abonelik Sorunlarıyla Mağduriyet

Aleyna
19 Ekim 2024 10:29
Teknik Servis Ve Abonelik Sorunlarıyla Mağduriyet

Cemil
03 Haziran 2023 20:42
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Levent
12 Eylül 2023 11:51
D-Smart Alınan Değişim Ücretinin İadesi.

İsmail
10 Temmuz 2023 19:31