D-Smart İnternet, D Smart TV Hiçbirini De Fatura Ödememe Rağmen Kullanamıyorum

D-Smart İnternet, D Smart TV Hiçbirini De Fatura Ödememe Rağmen Kullanamıyorum
Sezer
03 Aralık 2023 20:55

İki haftadır internet hizmeti verilmiyor. Servis geldi. Altyapıda ve kablolarla ilgili bir sorun olmadığını, port sorunu olduğunu ve 24 saat içinde düzeleceğini, modemi açık tutmamız gerektiğini söyledi. Arıza hizmet sağlayıcısından kaynaklansa da 300 TL servis ücreti aldılar. 72 saat geçmesine rağmen hizmet yok. Müşteri hizmetlerini aradığımızda, altyapı kaynaklı bir arıza olduğunu ve çözümü için talep oluşturacaklarını belirtiyorlar. Eğer sorun altyapı kaynaklı yani D-Smart kaynaklıysa, neden servis ücreti aldılar? Eğer port kaynaklıysa neden 24 saat geçmesine rağmen hala bir port yönlendirilmedi? Ve ben neden hizmet almadığım bir ürünün faturasını ödüyorum? Hala hizmet veremeyen D-Smart ama parayı almayı başaran yine D-Smart. Burada mantık ve adalet nerede? BTK'nın belirlemiş olduğu yasal teknik servis süresi de çoktan doldu. İptal etmek istediğimde ise cayma bedeli ödeyeceğim tehdidiyle karşı karşıya bırakılıyorum. Siz bana vermediğiniz bir hizmetin faturasını nasıl kesebiliyorsunuz?

profile profile
18 Aralık 2023 12:24 (Şikayetten 14 gün sonra)
23 Aralık 2023 10:58

Değerli Abonemiz, Konuyla ilgili sizlerden dönüş bekledik ancak gerekli bilgiyi alamadık. Bu duruma istinaden sizlerden bize ulaşmanızı rica edeceğiz. Saygılarımla.

Busra
22 Aralık 2023 18:29
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
11 Haziran 2023 11:32
Tugay sonuçtan hiç memnun değil

Tugay
06 Ekim 2023 20:32