10 Kasım 2024 17:39

Boyner in online uygulaması üzerinden 3 adet ürün sipariş verdim. Kısa sürede ürün tedarik ediliyor. Oldu ve ertesi gün kargoya verildi. Bildirimi geldi. Bildirim ekranında satın olmuş aldığım Reebook marka ayakkabının üzerine tıkladığım zaman farklı bir model çıktığını gördüm ve Perşembe günü Boyner in çağrı merkezine ulaşıp durumu anlattım. Bana sistemsel bir arıza olduğunu ve kesinlikle satın almış olduğum ürünün gönderildiğini şu an kargoda olduğu bilgisi verildi. Dün ürün tarafıma ulaştı. Farklı bambaşka bir model. Resmen saçmalık bugün tekrar ulaştım çağrı merkezine ve kaydımın devam ettiğini ve mağazadan değişim iade yapamayacağımı belirttiler hala şikayet kaydınız devam ediyor. Size görüş yapılacak denildi. Bu nasıl bir saçmalıktır Boyner bile bu şekilde müşteriyi mağdur edebiliyorsa hangi firma ya güvenip alışveriş yapacağız. Görsellerde ki benim satın aldığım ayakkabı 1.750₺ bana gönderilen 1.250₺ bambaşka bir model pes doğrusu.

10 Kasım 2024 17:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)
11 Kasım 2024 12:28

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

18 Kasım 2024 15:44

Resmen dalga geçiyorlar. Aras Kargo iade kodu için tarih 18 Kasım bugün Aras Kargo ya iade kodu ile gittim. Kodun süresi dolmuş ancak yeni kod oluşturulamıyor çünkü sistem güncellemesi var bilgisi verildi. Yurtiçi Kargo ile gönderebilirsiniz denildi manuel Yurtiçi Kargo için iade kodu verildi. Yurtiçi Kargo'ya gittim böyle bir kod yok denildi tekrar çağrı merkezine bağlandım ve yurt içi ile gönderi olmadığını ilettiler. Aldığım ürün yerine başka ürün geliyor kargo iade süreci hakkında yanlış bilgi veriliyor. Süreç gittikçe uzuyor. Ürünü yanlış gönderen sizsiniz. Kargo kargo gezdiren sizsiniz.

Hazal

Boyner Online Sipariş Pişmanlığı

Gurbet
02 Mart 2025 17:13
Yanlış Ürün Kaosu: Boyner İade Sürecinde Kaybolan Ürün
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Boynerde İade Edilen Ayakkabının Ücreti Bir Buçuk Aydır Ödenmiyor

Filiz