Mert sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2024 22:13

(Trendyol) üzerinden (Boyner) firmasının satıcı olduğu (North Face) marka ayakkabıyı 17 Kasım Pazar günü sipariş ettim. Ürün 20 Kasım Çarşamba günü teslim edildi. Akşam bir kere deneyip görsellerini çektim (görselleri ekleyeceğim) ve ürünü beğenmediğim için iadesine karar verdim. 21 Kasım sabahı kargo firmasına bana gönderdikleri orijinal kutusuyla beraber teslim ettim. Ürün incelemeye alındı ve 28 Kasım günü ürünün iadesi, ürünün kullanıldığı gerekçesiyle reddedildi. Sebebini öğrenmek için (Trendyol) asistana bağlandım ve görsellerle beraber durumu izah ettim. Ürünü 1 günde nasıl giymiş olamayacağımı söyledim. Yardımcı olacaklarını söylediler ve talebi oluşturup firmaya ulaşacaklarını söylediler. 29 Kasım sabahı mail geldi ve ürünü Boyner firmasının gönderdiği görsellerle incelediklerini ve kullanıldığının tespit edildiğini söylediler. Trendyol'u arayıp durumun saçmalığını tekrar açıklasam da bu noktadan sonra kendilerinin bir şey yapmadıklarını söyleyip ürünün tekrar bana geleceğini söylediler. Kusuru olmayan görsellerinin mevcut olduğu, geldikten sonraki sabaha iadesi gerçekleşen ürünle beni hem beğenmeyerek iade ettiğim hem de kullanmadığım ürünü tekrar bana gönderip paramı iade etmeyerek beni mağdur ettiler. (Trendyol) firması aracı olmasına rağmen sorumluluk almayıp mantık çerçevesinde dahi değerlendirmekle uğraşmamıştır. Satıcı firmanın beyanları üzerinden hareket edip beni mağdur etmiştir. Boyner firması da iade yapmamak için günü bile dolmamış ürünü neye göre kullanıldığımı belirtmeden ürünü geri göndererek beni mağdur etmiştir. Bu iki firmayla (Trendyol ve Boyner) bir daha herhangi bir alışveriş yapmayı kesinlikle düşünmüyorum. Bu noktadan sonra Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

30 Kasım 2024 09:05 (Şikayetten 10 saat sonra)
02 Aralık 2024 20:28
Yanlış İade Kararıyla Mağduriyet Yaşadım

Merhabalar ürün tekrar elime ulaştı herhangi bir kusuru sorunu yok önceki gönderdiğiniz şekliyle aynı

02 Aralık 2024 20:29

Beni arayıp ulaşırsanız sevinirim.

11 Aralık 2024 16:36

Merhaba,​ Talebiniz ile ilgili görüşülerek çözüm sunulmuştur. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

30 Aralık 2024 11:16
Yanlış İade Kararıyla Mağduriyet Yaşadım

2. İade reddi süreci sonunda Boyner çözüm merkezinden bana ulaştılar. Yardımcı olacaklarını ürünü Aras Kargo değil de Yurtiçi Kargo'yla içinde özel bir kod ile göndermemi istediler. 2-4 iş günü içinde iadesini karta yapacağını belirtti yetkili arkadaş. Ürünü Yurtiçi Kargo'ya verdikleri kod ile Boyner büyük mağazacılığa gönderdim. 2 hafta oldu. Ne bir bilgilendirme ne Kartıma herhangi bir iade işlemi gerçekleşmedi.

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
10 Nisan 2025 12:09
Abdullah sonuçtan çok memnun

Abdullah
07 Aralık 2023 18:15
"Sonunda problem çözüldü. Uzun vaktimi ve mesaimi aldı ama çözüldü. Konu ile ilgilenen Boyner'e ve müşteri temsilcilerine teşekkür ederim."
Arzu sonuçtan çok memnun

11 Ekim 2024 19:39
"Sorun çözüldü"
Fahrettin sonuçtan hiç memnun değil

Boyner Ve Yurtiçi Kargo İş Birliği

Fahrettin
26 Haziran 2024 12:03
Boyner Ve Yurtiçi Kargo İş Birliği
Nesrin sonuçtan çok memnun

Nesrin
28 Ocak 2025 15:39
"Ürün iadesi kabul edildi ilginiz için teşekkür ederim ☺️"

Boyner Kategorileri