Tulay sonuçtan hiç memnun değil

Boyner'den Aldığım Tişörtün İlk Yıkamada Baskısı Soyuldu, İlgisizlikle Karşılaştım

Tulay
28 Ekim 2024 13:40

Merhabalar, Boyner'den aldığım ürün için şikayet kaydı oluşturmuştum. Yetkili biri dönüş yapmadı maalesef. Oğluma Antalya Migros AVM'deki Boyner mağazasından t-shirt aldım (Calvin Klein), ilk yıkamada t-shirt'ün arkasındaki görsel baskı soyuldu ve aynı hafta değişim için Boyner'e gittik, incelemeye alındı, red geldi. Tekrar hakkımızı savunmak istedik. Tekrar red geldi. 3 günlük tişörtün ilk yıkamada baskının kalkması tüketici hatası mıdır? Boyner'in müşteri hizmetleri bu denli ilgisiz değildi. Önceden tişörtü alalı 3 ay olacak, yaz bitti ve hala işlemimiz sonuçlanmadı. Bu kadar ilgisizlik olamaz. Hele ki yıllardır defalarca alışveriş yaptığım yeri bu durumda görmek üzücü. Acil desteğinizi rica ederiz. (Ama çağrı merkezinden herhangi birine formaliteden aratmazsanız sevinirim.) Teşekkür ederim.

10 Ocak 2025 14:37

Merhabalar, Boyner'den aldığım ürün için şikayet kaydı oluşturmuştum defalarca yardımcı olacağız dediler olmadılar, hatta Tüketici Hakem Heyeti'ne gitmeyi dediler inandık THH ne başvurmadık, bu kadar ilgisiz firma değildi yıllardır müşterisiyim cep tel bakabilirler neden kaliteleri bu kadar düştü anlayamadım en azından yardımcı olacak biri gerçekten yetkili birinin aramasını beklerdik. Ama sonuna kadar hakkımı arayacağım. Boyner den bir şey alırken müşteri hizmetlerinin arkanızda olmadığını bilerek alışveriş yapılmasını tavsiye ederim Eski şikayetim: Oğluma Antalya Migros AVM'deki Boyner mağazasından t-shirt aldım (Calvin Klein), ilk yıkamada t-shirt'ün arkasındaki görsel baskı soyuldu ve aynı hafta değişim için Boyner'e gittik, incelemeye alındı, red geldi. Tekrar hakkımızı savunmak istedik. Tekrar red geldi. 3 günlük tişörtün ilk yıkamada baskının kalkması tüketici hatası mıdır? Boyner'in müşteri hizmetleri bu denli ilgisiz değildi. Önceden tişörtü alalı 3 ay olacak, yaz bitti ve hala işlemimiz sonuçlanmadı. Bu kadar ilgisizlik olamaz. Hele ki yıllardır defalarca alışveriş yaptığım yeri bu durumda görmek üzücü. Acil desteğinizi rica ederiz. (Ama çağrı merkezinden herhangi birine formaliteden aksatmazsanız sevinirim.) Teşekkür ederim.

Ek
28 Ekim 2024 13:50 (Şikayetten 9 dakika sonra)
30 Ekim 2024 09:14

Hasan

Merhaba, çağrı göremedim tekrar ara mısınız?

31 Ekim 2024 09:37
Kusurlu Tişört Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Kusurlu Tişört Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Erdi sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 12:36
Boyner'den Aldığım Calvin Klein Tişörtün Rengi Hızla Soldu