Gül sonuçtan çok memnun

Gül
21 Kasım 2024 21:23

31.10.2024 tarihinde Bosch marka SMI4IMS62T model bulaşık makinesi satın aldım. 04.11.2024 tarihinde ürün teslimatı yapıldı. Aldığım diğer ürün (derin dondurucu) 06.11.2024 tarihinde teslim olacağından, ikisinin kurulumunun bir arada olmasını istedim. Ürün teslim edilen yerde stabil muhafaza edildi. 05.11.2024 tarihinde ürünün hasarlı olduğunu fark ettim. Ürünü annem teslim almıştı, gözleri yakını net görmediği için hasarı fark etmemiş. Ürün üzerinde derin bir çarpma ve çarptığı yerin boyası vardı. Hemen aldığım yeri arayarak durumu bildirdim, servis kaydı açıldı. 05.11.2024 tarihinde servis gelerek ürün hasarını 24 saat içerisinde bildirmediğimiz için ancak kapak değişimi yapılabileceğini söyledi. İlk etapta itiraz ederek iade ya da değişim talebinde bulundum fakat kesinlikle kabul edilmedi. Durumun daha fazla uzamaması adına kapak değişimini kabul ettim. 09.11.2024 tarihinde servis geldi. Öncelikle yalnız darbe alan kısmı değiştirmeyi düşündü ancak içini açtığında ürünün iç kısmında da ezilme olduğunu tespit etti ve kapağı tamamen değiştirdi. Yeni alınan ürünümüzün ön kısmı tüm elektronik söküldü ancak kapak kapanmıyordu. Resimlerde de görüldüğü üzere kapağın sol kısmı kapanıyor, sağ kısmı açık kalıyordu. Servis elemanının uzun uğraşları sonucunda durum değişmedi. Servis elemanı makinede sorun olduğunu söyleyerek durumu ve iade talebimizi genel merkeze bildireceğini belirtti ve gitti. Genel merkezden arayarak iade talebimin reddedildiğini, istersek yeniden servisin gelerek contaları değişebileceğini belirtti. Sıfır aldığım ürünün 48 saat geçmeden hasarlı olduğunu beyan ettim, genel merkezin iade ya da değişim talebimi reddederek kapak değişimi yapmalarını dahi kabul ettim fakat anlaşıldı ki ürün bütünüyle kusurlu bir ürün ancak buna rağmen gereken yapılmıyor. Servis elemanını arayarak 'Siz kendiniz üründe sorun var dediniz, iade istiyorum' dediğimde, kendisi genel merkezin onarım önermesi gerektiğini söylediğini iletti. Ben böyle bir markanın yaptıkları karşısında çok şaşkınım, acilen duruma müdahale edilmesini istiyorum. Böyle bir marka durumu çözmekte yetersiz kalırsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapmayı düşünüyorum.

21 Kasım 2024 21:13

31.10.2024 tarihinde Bosch marka GSN33VWE0N model derin dondurucu satın aldım. 06.11.2024 tarihinde ürün teslim edildi, hemen akabinde servis elemanı ürünü kurmaya geldi ancak servis elemanı ile birlikte üründe göçükler olduğunu fark ettik. Beyefendi hemen farkedildiği için değişim kaydı açtığını belirterek gitti. Bosch müşteri hizmetlerini arayarak ürünün ne zaman geleceğini sorduğumda, tekrar sorun yaşanmaması için ürünün fabrikadan geleceği bilgisi verildi. Birkaç gün haber verilmediği için yeniden arama sağladığımda böyle bir kaydın görünmediği söylendi. Ancak akabinde genel merkezden aradığını belirterek bir kişi durumun en kısa sürede çözüleceğini belirtti. Günler geçti ve tekrar tarafımı arayarak taşıyıcı firma ile görüşüldüğünü, üründe bir sorun olmaması gerektiğini ancak sadece memnuniyetimiz için kapak değişikliği yapılabileceğini söylediler. Kusurlu sıfır ürünümün kapağının değişmesini neden kabul edeyim! Bu kadar tutarsız bir çözüm önerisi duymamıştım. Acilen ürünün değişimini ya da iadesini talep ediyorum

Ek
Ek
22 Kasım 2024 09:42 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sinem
06 Aralık 2024 21:36
Bosch Bulaşık Makinesi Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Bosch Bulaşık Makinesi Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Değişim Yapılan Bosch Bulaşık Makinesi Yine Arızalı Çıktı, Para İadesi Talebim Var

Ebru
21 Ekim 16:04
degisim-yapilan-bosch-bulasik-makinesi-yine-arizali-cikti-para-iadesi-talebim-var-4.pdf
degisim-yapilan-bosch-bulasik-makinesi-yine-arizali-cikti-para-iadesi-talebim-var-3.pdf
degisim-yapilan-bosch-bulasik-makinesi-yine-arizali-cikti-para-iadesi-talebim-var-2.pdf
degisim-yapilan-bosch-bulasik-makinesi-yine-arizali-cikti-para-iadesi-talebim-var-1.pdf

Tayfur
28 Aralık 2024 18:06
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
12 Ocak 20:50