Ülkü sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Yeni Aldığım Makine Çalışınca Yanık Lastik Kokusu Yayıyor

04 Aralık 2023 21:29

Bosch Dadaskent yetkili bayisinden Bosch 5 Program Bulaşık Makinesi aldım. Servis kurulumunu yaptı ve makineyi çalıştırdı. Çalışınca makine kötü bir yanık kokusu yaymaya başladı. Geçer diye ikinci kez çalıştırdım. Ağır yanık lastik kokusu geldi. Servisi ve bayiyi aradım. Kokunun 6 ay içinde geçeceğini, üstündeki kauçuk nedeniyle olduğunu, bazı makinelerde bu sorunun olduğunu söylediler. İade etmek istiyorum fakat muhatap bulamıyorum. Neden bu kötü kokuyu çekmek zorunda olduğumu anlamıyorum. 13.500 lira verip zehirlenmek istemiyorum. Kimyasal madde bulaşıklara da geçiyor olabilir. Eğer kanser olursak sorumlusu Bosch olacak. Bosch markasına güvenerek ürünü satın aldık. Peki, nerede kaldı güven ve kalite?

05 Aralık 2023 10:06 (Şikayetten 12 saat sonra)

05 Aralık 2023 20:03

Aradılar fakat çözüm için değil, ikna etmek için. Koku 3 ay içinde geçermiş. Neden 3 ay bu kokuyu çekmek zorundayım. Ki geçeceği de belirsiz. Tüm eve siniyor koku. Neden bu kokan malzemeden yapılıyor bu makineler. Parayı kolay mi kazanıyoruz.

05 Aralık 2023 20:10

Bulaşık makinesinin üzerine yalıtım malzemesi olarak zift kullanılıyormuş. Kokuyu bu yapıyormuş dediler

Belgin sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Yeni Aldığım Bulaşık Makinesi Ağır Koku Yayıyor

Belgin
17 Kasım 2023 15:47
Bosch Yeni Aldığım Bulaşık Makinesi Ağır Koku Yayıyor
Demet sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bulaşık Makinesi Ağır Koku Ve Yıkama Sorunlarıyla Hayal Kırıklığı

Demet
29 Nisan 2025 23:23
Bosch Bulaşık Makinesi Ağır Koku Ve Yıkama Sorunlarıyla Hayal Kırıklığı
Gonca sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bulaşık Makinesinde Yanık Koku Ve Eksik Özellik Hayal Kırıklığı

Gonca