Kazım sonuçtan çok memnun

07 Aralık 2023 21:05
Kazım'ın Teşekkür Mesajı
“Bosch müşteri hizmetleri, servis yönlendirip gerekli parçanın değişimi için işlem yaptılar. Parçayı bekliyorum müşteri hizmetleri ve servis elemanlarına ilgilerinden dolayı teşekkür ederim”

Evdeki beyaz eşyalarımın çoğunluğu Bosch marka olduğu için Media Markt'tan Bosch Unlimited 7 dikey süpürge aldım. 8-9 ay geçtikten sonra süpürgenin mandalı kırıldı. Ürünü 1 yıl sigortalı yaptırdığım için parçayı değiştirdiler. Aynı mandal yine kırıldı. Servise durumu bildirdim; ancak garanti kapsamında olmadığını ve ücretli değiştirileceğini söylediler. Bu kadar kalitesiz bir mandal, ürünün kalitesine yakışmadı.

08 Aralık 2023 09:59 (Şikayetten 12 saat sonra)

09 Aralık 2023 18:24

Mehmet sonuçtan çok memnun

15 Nisan 2024 08:38
"Bosch şaşırtmadı. Harika bir deneyim oldu çok teşekkür ederim. Başlık en yeni modeliyle değiştirildi. Sorunum hızla çözüldü."
Bosch Elektrikli El Aletleri Bosch BCS612KA2 Dikey Süpürge Başlığının Ek Yerleri Kırıldı!

Bosch Unlimited 7 Dikey Süpürge Mandalı Kırılması

Fatih