Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2024 23:56

Merhabalar, RI42023000000618 fatura numaralı, 04.04.2023 tarihli Bosch online'dan almış olduğum BCS712XXL dik süpürge ürünümle alakalı ulaşıyorum. Öncelikle buraya yazmadan önce servise gönderdim, ürünümü şikayetlerimi dile getirdim fakat servisteki arkadaşlar problem olmadığını iddia ettiler ama ürün hala bende aynı problemleri vermeye devam ediyor. Dünya markası olması sebebiyle müşteri memnuniyeti açısından üst düzey olduğunu düşündüğüm için Bosch markayı tercih ettim ama maalesef yanıldığımı düşünmeye başladım. Ürünü kullanmaya başladığım ilk yıldan sonra performans olarak çok düştü, çekim gücünden memnun değilim. Şarjı çabuk bitiyor ve süpürme işlemi sonrası çöp parçaları ürünü duvara astıktan sonra dökülmeye başlıyor. Dediğim gibi bu şikayetlerimi servis kaydında bulabilirsiniz, ayrıca bu saydığım şikayetlerim için elimde dosyaya eklenmek üzere kayıt vardır. Sizden ricam, Bosch markasına yakışır şekilde müşteri memnuniyeti için ilgilenmeniz. Video olarak atamıyorum ama mail atarsanız video paylaşabilirim. Sorunla alakalı.

10 Aralık 2024 10:02 (Şikayetten 10 saat sonra)

16 Aralık 2024 19:15

Servis yetkilileri geldi sorun şimdilik çözüldü teşekkür ederiz

Olcay sonuçtan çok memnun

Olcay
27 Kasım 2024 17:17
"Markaya teşekkür ederim, ücretsiz bir şekilde yeni yedek parçayı tedarik etti. Bundan sonra da yine Bosch almaya devam edeceğim. Ürünün arkasında duruyorlar."
Bosch Süpürge Boru Sorunu Ve Garanti Hayal Kırıklığı!
Bosch Süpürge Boru Sorunu Ve Garanti Hayal Kırıklığı!

Bosch Dikey Süpürgede Gürültü Ve Batarya Sorunu, Mağduriyet Yaşıyorum

Güler
12 Ekim 2025 15:41

Burcin
03 Ocak 2024 10:51
Bosch Parayla Rezil Olmak Buna Denir.

Gökhan
17 Ocak 2024 13:10