25 Nisan 2024 15:196.119

24.02.2023 tarihinde aldığım Bosch marka standart mikserimin paslanmaz karıştırma kabı diye satılan ürünün bıçağı paslandı. Aldığım bayi servise yönlendirdi serviste düzgün bir hizmet alamadım. E-nr kodunu bilmediğim için çözüm bulamadık WhatsApp üzerinden iletişime geçilmesi söylendi kod ile birlikte değişmesini ve parçanın resmini WhatsApp üzerinden attım geri dönüş olarak sadece bıçağın değişeceğini ve fiyatının 350 TL olduğunu söylediler. Ürünümün garantisi devam ediyor. Yetkili servisi aradım servis kaydı oluşturdular ve servis ücreti olduğunu belirttiler. Garantiniz devam ediyorsa servis ücreti alınmaz parça ücreti ödersiniz denildi. Hala garantisi devam eden ve müşteri hatası olmayan bir ürün için yardımcı olmak yerine sorun çıkarıyorlar resmen. E-nr kodu internet sayfası üzerinden bulunabiliyormuş ama çalışan hanım yardımcı olmadı

1 Destek
25 Nisan 2024 15:39 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Ekin
2 Mayıs 2024 16:13

25 Nisaan'da şikayeti yazdıktan sonra arandım servis için tarih verdiler. Sonra parça ellerinde olmadığı için gelmeyeceklerini parça gelince gelip değiştireceklerini söylediler. Parçanın fabrikadan gelmesi 2 Mayıs Perşembe dendi bugün aradım servisteki beyefendiyi telefon açılmadı. WhatsApp'tan mesaj yolladı mesajları da buraya ekleyeceğim verdiği numarayı aradım. Sipariş açık siparişe düşmüş ne zaman geleceği belirsiz. Sonuç olarak iki haftaya yakın bir zamandır ufak bir parça için bile yardımcı olamadılar

Bosch Elektrikli El Aletleri Bosch MS6CM6197 Bsh Uzun Mikser- Garantili Ürüne Servis Ücret Alıyor.

27 Şubat 2024 08:462.917

Bosch MS6CM6197 model uzun mikserimizi 29.12.2022 tarihinde satın aldık ve ürünü kullanma fırsatımız olmadı. İki ay önce...

1 Destek1 Yorum

Bosch Tedarik Ve Teslimat Sürecinde Yaşanan Karmaşa

21 Mayıs 2024 21:444.101

Sipariş numarası 1116481361 olan Bosch marka tezgah üstü mikseri 10.05.2024 tarihinde satın aldım. Siparişim onaylandı v...

Bosch Garanti Sözünü Yerine Getirmiyor

28 Ekim 2023 13:032.922

2021 sonunda Bosch MFQ4080 el mikseri aldım. Aradan 6-8 ay geçmişti ki mikserin blender tarafı çalışmaz oldu. İnternette...

1 Mart 2025 19:071.523

"Bosch firmasından görüşme sağlayan Gülay Hanım'a ilgi ve desteği için teşekkür ederim. Büyük marka olmanın gerekliliklerini adına yaraşır bir şekilde yerine getirdiler. Firmanın kurucusu "Müşterilerin güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim" derken boşa demediğini bizzat deneyimledim Teşekkürler Bosch, Teşekkürler Gülay Hanım."

9 Aralık 2023 18:33793

"Hızlı bir şekilde çözüldü teşekkür ederim."

1 Destek

Tümünü Gör
Bosch Mums6zs00 Hamur Yoğurma Makine Sesi!

Bosch Mums6zs00Hamur Yoğurma Makine Sesi!

Seda
Bosch Mum6zs00 Serie 6 Hamur Yoğurma Makinesi!

Bosch Mum6zs00Serie 6 Hamur Yoğurma Makinesi!

Merve
Bosch Değişik Ses Gelmesi Bozulacakmış Hissiyatı Veriyor!

Bosch Değişik SesGelmesi Bozulacakmış Hissiyatı Veriyor!

Mine
Bosch Ürünüm Çalışmıyor!