Ekin sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 15:19

24.02.2023 tarihinde aldığım Bosch marka standart mikserimin paslanmaz karıştırma kabı diye satılan ürünün bıçağı paslandı. Aldığım bayi servise yönlendirdi serviste düzgün bir hizmet alamadım. E-nr kodunu bilmediğim için çözüm bulamadık WhatsApp üzerinden iletişime geçilmesi söylendi kod ile birlikte değişmesini ve parçanın resmini WhatsApp üzerinden attım geri dönüş olarak sadece bıçağın değişeceğini ve fiyatının 350 TL olduğunu söylediler. Ürünümün garantisi devam ediyor. Yetkili servisi aradım servis kaydı oluşturdular ve servis ücreti olduğunu belirttiler. Garantiniz devam ediyorsa servis ücreti alınmaz parça ücreti ödersiniz denildi. Hala garantisi devam eden ve müşteri hatası olmayan bir ürün için yardımcı olmak yerine sorun çıkarıyorlar resmen. E-nr kodu internet sayfası üzerinden bulunabiliyormuş ama çalışan hanım yardımcı olmadı

25 Nisan 2024 15:39 (Şikayetten 19 dakika sonra)

02 Mayıs 2024 16:13
Bosch Stand Mikser Parçası

25 Nisaan'da şikayeti yazdıktan sonra arandım servis için tarih verdiler. Sonra parça ellerinde olmadığı için gelmeyeceklerini parça gelince gelip değiştireceklerini söylediler. Parçanın fabrikadan gelmesi 2 Mayıs Perşembe dendi bugün aradım servisteki beyefendiyi telefon açılmadı. WhatsApp'tan mesaj yolladı mesajları da buraya ekleyeceğim verdiği numarayı aradım. Sipariş açık siparişe düşmüş ne zaman geleceği belirsiz. Sonuç olarak iki haftaya yakın bir zamandır ufak bir parça için bile yardımcı olamadılar

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
27 Şubat 2024 08:46
Bosch Elektrikli El Aletleri Bosch MS6CM6197 Bsh Uzun Mikser- Garantili Ürüne Servis Ücret Alıyor.
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Tedarik Ve Teslimat Sürecinde Yaşanan Karmaşa

Mesut
21 Mayıs 2024 21:44
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
28 Ekim 2023 13:03
Özgür sonuçtan çok memnun

Özgür
01 Mart 2025 19:07
"Bosch firmasından görüşme sağlayan Gülay Hanım'a ilgi ve desteği için teşekkür ederim. Büyük marka olmanın gerekliliklerini adına yaraşır bir şekilde yerine getirdiler. Firmanın kurucusu "Müşterilerin güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim" derken boşa demediğini bizzat deneyimledim Teşekkürler Bosch, Teşekkürler Gülay Hanım."
Bosch Blender: Garanti Biter Bitmez Arızalanan Ürün
Bosch Blender: Garanti Biter Bitmez Arızalanan Ürün
Tarık sonuçtan çok memnun

Tarık
09 Aralık 2023 18:33
"Hızlı bir şekilde çözüldü teşekkür ederim."
Bosch MSM4B620 El Blenderi Kullanım Hüsranı!
Bosch MSM4B620 El Blenderi Kullanım Hüsranı!
Bosch Kategorileri