Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Servisinden Yanlış Teşhis Ve Yüksek Ücret Talebi

14 Kasım 2024 09:21

11.11.2024 Pazartesi akşamı 'Bosch Serie 6' çamaşır makinemiz çalışmayı durdurdu. Elektrik olmasına rağmen program başlar başlamaz donuyordu. Aynı gün saat 21:35'te Bosch teknik servisini aradık ve ertesi gün servis geleceği belirtildi. Servis ücreti 550 TL olarak söylendi. 12.11.2024'te servis geldi ve makinenin 'E78' arızası verdiğini, 'inverter kartı ile inverter motoru'nun değişmesi gerektiğini söylediler. Fiyat 8020 TL idi. Bu ücreti kabul etmedim ve başka bir beyaz eşya tamircisi çağırdım. O tamirci makinenin beynini sıfırladı ve makine sorunsuz çalıştı. Bosch servisinin yanlış teşhis koyup benden yüksek ücret talep etmesine şaşırdım. Bu durumdan şikayetçiyim ve haksız yere alınan 550 TL servis ücretinin iadesini istiyorum.

14 Kasım 2024 14:09 (Şikayetten 4 saat sonra)

Hüseyin sonuçtan memnun değil

Bosch Seri 6 Çamaşır Makinesi Ve Garanti Süreci Müşteri Mağduriyeti!

Hüseyin
20 Mart 2024 16:44
Bosch Seri 6 Çamaşır Makinesi Ve Garanti Süreci Müşteri Mağduriyeti!

Sanatçı
08 Temmuz 2024 16:32
Bosch Bulaşık Makinemin Servislerden Gelememesi
Eda sonucu yetersiz buldu

Bosch Çamaşır Makinesi Arızası Bir Türlü Giderilmiyor, Verilen Sözler Tutulmuyor

16 Haziran 2025 15:56
Tunahan sonuçtan hiç memnun değil

Tunahan
06 Haziran 2024 17:50