Bosch Serie 6 Elektrikli Süpürge Smart Sensör Hatası

13 Haziran 2023 18:04

Bosch Serie 6 elektrikli süpürge aldık. Smart sensör control diye bir özellik var alette filtreler kirlendiğinde hata veriyormuş ama bu özellik düzgün çalışmıyor bütün filtreleri yıkayıp kurulamaktan yıldık süpürge yapmak eziyet oldu. Sürekli hata kapat tekrar aç hata kapat tekrar aç. Servise başvurdum bu modeller böyle temiz tutacaksınız diyor ne yapacağım bilmiyorum.

13 Haziran 2023 18:53 (Şikayetten 48 dakika sonra)

06 Ekim 2023 15:54

Bosch müşteri servisi beni aradı o anda müsait değildim. Çünkü sağlıkçıyım ve bir hastaya müdahale ediyordum daha sonra arayabilirsiniz dedim ve bir daha aramadılar. Makinemiz aynı şekilde Smart sensör hatası vermeye devam ediyor. Filtreleri yıkamaktan yorulduk. Süpürge mi bize hizmet ediyor biz mi süpürgeye belli değil. Resmen hatalı üretim yapmışlar. Benim Bosch'tan tek beklendim bu süpürgeyi benden alıp Smart filan olmayan mümkünse düğmeye basınca motoru çalışan bir süpürgeyle değiştirmesi.

14 Aralık 2023 12:31

Öncelikle Bosch servisine teşekkür ediyorum. Her yazdığımda hızlıca cevap verip işlem yaptılar. Bu başıma bela olan süpürgeyle ilgili son işlemde servis motorunun komple değiştiğini söyledi geri aldık servisten tekrar çalıştırdık ilk başta bir sıkıntı yoktu fakat alet ısınınca yine aynı Smart sensör hatası vermeye başladı. Şuna kesin kanaat getirdik bu ürün hatalı bir ürün bozuk değil yani tamirle çözülmüyor. Ben bu süpürgenin Smart sensör özelliği olmayan başka bir süpürgeyle değişimini talep ediyorum. Servisten bu konuda bir dönüş alamazsam yasal haklarımı kullanma yoluna gideceğim. Teşekkürler

05 Şubat 2024 13:39

En son mesajdan sonra Bosch benimle iletişime geçmedi. Aksaray Bosch servisi sözde motorunu değiştirdik dedi ama sorun aynı şekilde devam etti. Bende artık garanti maranti dinlemedim söktüm makineyi ve daha açar açmaz ne gördüm smartsensör dedikleri makinenin tıkanıklık sensörünün hortumu montaj yapılırken alt tablanın altından geçiyor ve iki yerinden ezilerek tıkanıyor. Bu şekilde makine en fazla 2 dakika çalışıyor. Hortumu açtım doğru kanaldan geçirdim ve tekrar taktım. Bütün sorun çözüldü. Bu makinenin montajını yapanı da sözde motorunu değiştireni de esefle kınıyorum.

Motor Garantisi Var Fakat Ücret Talep Ediliyor

Şefkat