Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2024 05:31

Bugün Acity Bosch mağazasından çay makinesi aldım. Nakit 3050 TL, taksitli 4000 küsur tl idi. Satıcı arkadaş nakit fiyatına taksit yaparım dedi ve 3050 TL'ye 7 taksitle aldım. Eve geldiğimde özelliklerine bakmak için Bosch'un kendi sitesine girdim, aynı ürünü 2290 TL'ye 9 taksitle alabiliyormuşum. Yaptıkları resmen yanıltıcı, Bosch bayinizden şikayetçiyim.

17 Kasım 2024 15:01 (Şikayetten 9 saat sonra)

17 Kasım 2024 15:24
bosch-magazasindan-aldigim-cay-makinesi-fiyat-farki-soku-3.jpg

Dün oluşturduğum şikayete bugün, Bosch yetkilileri tarafından dönüş yapıldı. Mağazalarla internet sitesi arasında fiyat farkı olabileceğini söylediler, ürünü kullanmadıysam iade edip internet sitemizden alabilirsiniz dediler. Ancak sorun şu ki, şikayetimi yazdıktan sonra mağazayı aradım ve fiyat farkının sebebini sordum, Bosch'un kendi internet sitesindeki ürünlerin teshir urunu olduğunu o yüzden fiyatının düşük olduğunu söylediler, biz size kapalı kutuda hiç açılmamış ürün verdik, fiyat farkı bu sebeple dediler. Ben de bu telefon konuşmasından sonra urunu açıp kullandım. Mağazanın hatalı bilgilendirmesi yüzünden simdi urunu iade edemiyorum. Ayrıca şikayet com daki şikayetime dönüş yapan yetkili Bosch'un kendi internet sitesinde teshir urunu satılmadığını da söyledi. Mağaza satış temsilcisi bana ne hakla yanlış bilgi verebilir? Mağazanın numarasını Acity güvenliğinden aldım, hem bu aramayi, hem mağazayla yaptığım aramayi, hem de müşteri temsilcisi ile yaptığım aramaların ekran görüntüsünü paylaşıyorum. İlgili hanımefendinin beni yanıltması yüzünden iademi yapamıyorum, çözümü Bosch'un genel müdürlüğünden bekliyorum. Ayrıca ilgili mağazadaki satış temsilcisi Bosch'un marka güvenilirliğine zarar veriyor.

18 Kasım 2024 18:56

Sanıyorum mağduriyetimle ilgili herhangi bir aksiyon alınmayacak

19 Kasım 2024 13:33

Evet, sorunum çözülmedi. İlgili bayii den iade yapabilirsiniz onların inisiyatifinde iade almak dediler. Onların lafına inanıp kullandım ben urunu, simdi gidip onlardan iade almalarını mi isteyeceğim? Yani bana yanlış beyanda bulunan satış temsilcisiyle gidip tekrar muhatap olmak istemiyorum. Hatta Bosch müşteri hizmetleri de aksiyon almadığına göre belki de yanlış beyanda bulunan onlardı diye düşünüyorum. Markanın ürünleriyle ilgili yanlış beyan veren satış temsilcisinin yanlış beyanı yüzünden mağdur olan bir tüketicinin mağduriyeti neden çözülmüyor? Demek ki gerçekten internet sitesinde satılan ürünler teşhir ürünü. Yoksa böyle bir marka neden bu saygısızlığın özrünü dilemesin ki... Sonuç : bir daha asla Bosch marka hiçbir ürün almam! Aldırmam!

Doğu
Doğu

Fiyat farkını geri ödediler mi.? Aynı durum benim de başıma geldi de. 6.000 TL fazla fiyata sattı Forum İstanbul Bosch mağazası.

Müge
06 Mart 2024 12:33