Başak sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Kurutma Makinesi Arızası

30 Ekim 2023 20:04

Bosch marka kurutma makinesini 4 yıl önce aldım. Aldığımdan itibaren de her 6 ayda bir aynı arıza ile 'servis bakımına' gönderdim. Artık arıza verme hızı 3 aya düştü. Her 3 ayda bir servis 'bakım' yapmaktan yorulmadı, bunun üstüne para istemekten hele hiç yorulmadılar. Bu nasıl bir üründür Bosch?

Ürünün yanında servise göndermelisiniz ibaresi ile satmanız gereken kurutma makinesini, hiçbir şeye gerek yok, ömürlük alın diye pazarlamak yeni vizyonunuz mu oldu? İlk defa aldığım bir Bosch ürününe milyon kere pişmanım, her 6 ayda bir yaşadığım makine sök/gönder/gelsin/tak sorunundan ben bıktım, siz bizi yanıltmaktan bıkmadınız. Yazık.

31 Ekim 2023 09:36 (Şikayetten 13 saat sonra)

31 Ekim 2023 10:04

Büyük bir hevesle, servisinizin ürünümle ilgili isteyeceği ücreti ve müşteri yetkilinizin vereceği ilginç cevabı bekliyorum.

31 Ekim 2023 11:36

Gelen servis ekibi, pompanın arızalı olduğuna karar verdi, 6 ayda bir yaşadığım sıkıntı, bakımla falan değil, pompa değişimiyle çözülecekmiş demek. Bunca zaman bakım, bakım diye aldığınız onca para size yaramasın umarım. Bu pompa değişimi de inşallah son olur. Daha şimdiden kurutma alacak varsa asla Bosch'un önünden geçmesin demeye başladım. Yazık verdiğimiz onca paraya.

Bosch Kurutma Makinesi Performansı Düşüyor

Zuhal
25 Ekim 2023 11:08

Umida
07 Aralık 2023 00:47
Merve sonuçtan çok memnun

Merve
27 Temmuz 2024 19:57
"Sorunumla ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim."
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Yavuz
11 Ocak 2025 15:28