Sevilay sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2023 18:46

Bosch marka idos özellikli çamaşır makinenin servis tarafından yapılan parça değişimi sonrasında sorunun devam ettiğini fark ettim. Sorunun kullanıcı kaynaklı olduğu söylendi, peki o zaman neden parça değiştirildi? Makine sadece 3-4 aylıkken sorun başlamıştı ve sürekli olarak çözülecek denilerek oyalandım. Fabrikadan gelen cevap da hayal kırıklığı yarattı.

En kaliteli marka olarak düşündüğümüz garantili ve kaskolu bir ürün aldık, ama sonuçta çözümü kendimiz bulmak zorunda kaldık. Değişim ya da iade için uğraşırken yaşadığım zorlukları da unutmuyorum ve hakkımı helal etmiyorum. Deterjan markasını değiştirin diye gelen bir yazıyla bu işi kapatmıyorum.

02 Kasım 2023 19:13 (Şikayetten 27 dakika sonra)

04 Kasım 2023 09:57

Sizin için önemli olan bir şey yok bence müşterinizin ürününüzün arkasında duramayan bizim yapabileceğimiz bir şey yok deyip dalga geçer gibi arayan aylarca beni uğraştıran kişilersiniz 3. Gün servis çağırdığımda parça değişimine gidene kadar deseydiniz yapabileceğimiz bir şey yok diye kullanıcı hatası diye bu iş öyle böyle çözülecek. Çoktan Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Alışmışlar sessiz müşteriye yapabileceğimiz bir şey yok deyip susturmaya

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
26 Eylül 2023 16:23
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Serpil
20 Nisan 2025 17:58

Yasin
14 Şubat 2025 16:18
Bosch Çamaşır Makinesi Üretim Hatası Mağduriyeti
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Nazlı
25 Şubat 2024 21:38