Mete sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 14:15

Bosch elektrikli seramik ocak her pişirme sonrası cam yüzeyi kararıyor ve yanıyor. Servis çağırdım gelen personel bu tip şikayet sürekli oluyor, siz firmaya bildirin değiştiriyorlar şeklinde beyanda bulundu. Kullandığım tavalar da ocakla birlikte yeni alındı ve Bosch marka yüzey temizleyici ürünleri kullanmaktayım. Kesinlikle ocağın seramik yüzeyi hatalı.

28 Eylül 2023 15:04 (Şikayetten 48 dakika sonra)

02 Ekim 2023 14:38

Bana konu ile dönüş yapan olmadı maalesef, daha önce arayan kişi üründe hata olmadığını bunun temizlik ile ilgili bir sorun olduğunu söyledi. Aynı ocağın siyah renklisini 10 yıldır kullanmaktayım, 2 kez yeniledim fakat böyle bir sorunla asla karşılaşmadım. Aklımızla alay ediliyor, Bosch firmasına yakıştıramadım doğrusu.

Bahadir
Bahadir

Dostum bu sorunları Bosch Almanya'ya yazsanıza bakalım ne olacak. Ben Ford'u Almanya'ya şikayet etmiştim, Öttürdüler vallahi. Uğraşmayın buradakilerle, direk ana yere şikayet edin. Almanca bilmenize de gerek yok, illaki Türk vardır, yoksa bile translate var.

Perihan sonuçtan çok memnun

Perihan
20 Mayıs 2024 09:36
"Teşekkürler"

Avni
06 Mayıs 2024 23:36
Bosch Marka Elektrikli Ocaktan Ve Servisten Şikayetçiyim
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Cam Ocak Servis Sorunları Ve Çözüm Eksikliği

02 Aralık 2024 23:07