İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Defolu Ürün Satması

15 Kasım 2023 11:17

29 Ekim 2023 tarihinde Bosch markasına ait bir dondurucu satın aldım. Ürünün vuruk olduğunu fark ettim ve servisi çağırdığımda, 48 saat içinde değişim yapılacağı söylendi. Ancak bu süre zarfında herhangi bir değişim gerçekleşmedi. Her aramamda kayıt oluşturulduğu ifade ediliyor. Bosch markasının satış öncesi vaatleri ile satış sonrası hizmet kalitesi arasında büyük bir fark var. Ürünün iadesini talep etmeme rağmen hala geri alınmadı. Kusurlu ürünün kullanımına zorlanıyorum. Değişimin bu kadar zor olmaması gerekiyor. Artık bu ürünü istemiyorum, 2 haftadan fazla zaman geçti. İadesini talep ediyorum, ancak hala tarafıma dönüş yapılmadı.

18 Kasım 2023 12:17

Bosch marka derin dondurucu aldım 29 ekimden beri sorunumu çözmediler defolu ürün sattıkları halde ben sürekli arıyorum her aradığımda kayıt açıp yetkililere ileteceğiz deniliyor ama geri dönüş kesinlikle olmuyor müşteri hizmet kalitesi sıfır kimseye tavsiye etmiyorum yerli marka kullanın bir daha bu markayı kullanmam insani soğuttunuz bu nedir ya 3 haftadır defolu rün duruyor ayıp artık mahkemeye başvuru yapacağım pazartesi günü resmen insanları kandiryorsunuz her aramada 444'lü numaradan size geri dônus sağlanacak deniliyor sürekli neden sorunu çözmüyorsunuz

18 Kasım 2023 12:15

Bosch marka derin dondurucu aldım 29 ekimden beri sorunumu çözmediler defolu ürün sattıkları halde ben sürekli arıyorum her aradığımda kayıt açıp yetkililere ileteceğiz deniliyor ama geri dönüş kesinlikle olmuyor müşteri hizmet kalitesi sıfır kimseye tavsiye etmiyorum yerli marka kullanın bir daha bu markayı kullanmam insanı soğuttunuz bu nedir ya 3 haftadır defolu ürün duruyor ayıp artık mahkemeye başvuru yapacağım pazartesi günü resmen insanları kandırıyorsunuz her aramada 444'lü numaradan size geri dönüş sağlanacak deniliyor sürekli neden sorunu çözmüyorsunuz

15 Kasım 2023 16:02 (Şikayetten 4 saat sonra)

18 Kasım 2023 12:16

Geri dönüş yapıp sorunumu çözmediniz iadesini istiyorum gelip ürünü alın geri paramı verin

Volkan
30 Nisan 2024 13:42
Bosch Marketten Alınan Ürün Ve Para İadesi Sorunu
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
26 Haziran 2023 16:31

Yahya
22 Mart 2024 11:31
Bosch Derin Dondurucu Şikayet
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Dondurucu: Ayıplı Ürün Ve Sorumsuz Müşteri Hizmetleri

01 Kasım 2024 15:13