İsmail
13 Haziran 2023 12:29

10 gün önce Bosch marka kurutma ve çamaşır mak. Aldım 3 yıl garantisi olmasına rağmen çamaşır mak. Çalışırken programın bitmesine 10 dakika. Kala kapağın altından şakır şakır su akıtmaya başladı ve bitince baktık ki lastiği yırtılmış iç taraftan. Servis geldi. Kullanıcı hatası diye ücret talep ediliyor. Daha 10 günlük makineden. 4'CÜ günümüz mağdur olduk. Eşim başka marka alacak olmasına rağmen ben Bosch tercih ettim daha iyisi olsun diye daha fazla ücret ödeyerek sizi tercih ettik ama yanıl mışık. Bosch marka almak pişmanlıkmış maalesef. Malının arkasında da durmuyor ürünlerden soğuduk resmen 10günde. Alacak arkadaşlarım vardı hiç birine tavsiye etmedim etmiyorum. Satarken bayilerine arti 4 yıl garanti uzatıyor musunuz. Evet oluyor ama servis yapıyor deniliyor. Servis uzatmadı garantiyi fakat iş öylede değilmiş uzatılmıyor 3 yılın dolmasına 6 ay kala oda 1 yıllığına diye uzatılıyormuş. Hep yanlış bilgi veriliyor.

15 Haziran 2023 10:28 (Şikayetten 1 gün sonra)

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet

Taylan
31 Mayıs 2025 00:54

Edanur
03 Ekim 2023 18:38
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesini Banyoda Değil Yatak Odası Ve Salonda Kullan Demesi

İrem