İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Arızası Ve Servis Ücreti

İbrahim
16 Şubat 2024 15:38

30 Nisan 2024 14:16

Bosch markasından satın aldığım seri 4 çamaşır makinesi birkaç kez sıkma işlemi yapmadı. Teknik servisi çağırdım ancak herhangi bir hata bulunmadığını söylediler. Buna rağmen hata olmadığı için 475 TL ücret talep ettiler. 'ödemezseniz siz bilirsiniz' şeklinde bir yaklaşımla karşılaştım. Bu durumu okuyan herkese duyurmak istiyorum. Bosch, sınırsız para kazanma yolunu bulmuş gibi görünüyor. Bosch ev aletleri satın alanlar veya Bosch teknik servisini çağıranlar, maalesef ki para ödemekten kaçınabileceklerini sanmıyorum. Bundan sonra Bosch markasından bir ürün satın almayı düşünmüyorum. Yaklaşık 3 ay önce problemin çözüleceğini ifade etmelerine rağmen kesinlikle güvenmiyorum artık bu markaya. "Makineniz bozulursa ya da iyi çalışmazsa çağırın Bosch servisi bir şey yok deyip parasını alsın gitsin." Yeni nesil marka yeni nesil anlayış. Tebrikler

16 Şubat 2024 15:41 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Şule
01 Ekim 2024 16:24