Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı Su Damlatıyor

30 Eylül 2023 21:17

Bosch Buzdolabı içine su damlatıyor servis buzlukta ne varsa değiştirdi yine damlamaya devam ediyor. Ne yapacağız. Diyorum Yapacak bir şey yok diyor o zaman neden bütün buzluktaki parçaları değiştirdin kem küm ediyor. Bu nasıl bir sistem anlamıyorum madem olmayacak neden masrafa sokuyorsunuz insanları zaten olmaması çok garip bir durum içine su damlatıyor bu çözmek bu kadar zor mu ben anlamıyorum. Para veriyoruz ya ayıp vallahi billahi

01 Ekim 2023 12:06 (Şikayetten 14 saat sonra)

01 Ekim 2023 13:06

Evet benim le irtibata geçildi ama sonuç yok açıklama yok servis yönlendirelim diyorlar ben servisi aramayı bilmiyor muyum. Servisiniz dolabı yapamıyor devamlı parça değiştiriyor sprey ilaç satıyor ama şu damlama problemi çözülemiyor dolabın her yeri çalışıyor su damlama sorunu bir türlü çözülmüyor bizi kek gibi yoluyorsunuz. Benim sorunumu çözün ben kaç kere ücret ödedim ama karşılığını alamadım ya dolabımı tamir edin ya da ayıplı malınızı geri alın

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
27 Ocak 2024 21:06
Bosch Aldığımızdan Beri Bozuk Olan Buzdolabı!

Emre
06 Eylül 2023 10:38
Selma sonuçtan hiç memnun değil

Selma
28 Temmuz 2023 09:31
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
09 Temmuz 2024 12:52

Fatma
22 Ağustos 2024 22:19
Bosch Kendi Buzdolabını Tamir Edemeyen Bir Firmadır.

Bosch Kategorileri