Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı Şalter Attırdı Ses Var

12 Ekim 2023 15:53

5 aylık buzdolabım var. 2 aylık iken sesten dolayı servis çağırdım değişim istedim. Dolabı açtırmadım. 4. Ayda 10 günlük tatile gittim ve sadece buzdolabı prizde kaldı öbür eşyaları prizden çektim. 10 gün sonra eve gelince şalter attırmış buzdolap içindeki her şey bozulmuş çöpe attım buzdolabı temizledim koku gitmedi ve aşırı derecede ses vardı. Servis çağırdım şalter arttırmış ses ve koku var dedim servis elemanı geldi. Kokudan dolayı değişim diye yazmış raporda şalteri ve sesi belirtmemiş genel müd. Bir bayan aradı kokudan dolayı ücretli değişim olacak diyor dolap şalter attırmış ses var var dedim rapor eksik yazılmış ödeme yapamam dememe rağmen beni dinlemiyor devamlı tersliyor konuşturmuyor elinden gelse dövecek, o şekilde bir konuşma, ücret ne kadar diye sordum başka arkadaş arayacak dedi. Kapattı telefon. Bir hafta sonra bir bayan aradı 9000 TL talep etti. Mesaj göndermiş durumu anlatınca şartelden dolayı ve daha önce sesten dolayı servis çağırdım. 186 aradım o dönemde elektrik kesintisi ve kaçak akım bildirisi olmamış eve geldiler sokak kontrolü yaptılar eve elektrikçi getirdim tesisatta problem yok diye anlatınca müdürlerle görüşüp tekrar dönüş yapacağım dedi ama arayan olmadı ne yazık ki. 20 yıl kullandığım buzdolabı bir kere dahi şalter attırmadı bu dolap geldiğinden beri başıma gelmedik kalmadı evi bırakıp gidemiyorum tekrar şalter attırır diye kızım iki günde bir evi kontrol ediyor. Soğuk zincir ilaçlarım ve buzluktaki bütün kışlık yiyeceğim çöp oldu. Şu anda kokuyu yok ettim ve daha halen arayan yok 6 aylık değişim ücretsiz hakkımın bitmesini bekliyorlar eski dolabım çalışıyordu keşke almasaydım hayatım kabusa döndü Bosch her şeyi paraya çevirmiş garanti kapsamında ürün almanın ne anlamı kaldı buzdolap şalter attırdı dolaba suç bulamıyorlar, seste ise fabrikada köpük yapmamışlar sesini çekiyoruz nasıl bir sistem eski dolap niye şalter artırmadı vatandaşa suç atmak kolay kabusum oldu

28 Ekim 2023 00:15

Garanti kapsamında olan ürüne servis ücreti alması ve ürünün değişimini istediğim halde, raporlar eksik yazılıyor tüketiciyi borçlu çıkarıyor. Bir kişinin söylediği diğerinin söylediğini tutmuyor. Servis raporları farklı. Geldiğinden beri fabrika hatası olan buzdolabını kabul etmiyorlar buzluğu arkadan açarak köpük ve çentik yapacaklarını söylediler kabul etmedim. Sıfır yeni buzdolabı almamın bir anlamı yok, değişimi için üstüne para istiyorlar garantinin hiçbir anlamı yok. Bosch markası ssh distribütör kesinlikle ürününün arkasında durmuyor, aylardır süren mağduriyetim çözülmedi. Daha halen buzdolabın taksitini ödüyorum

25 Ekim 2023 23:44

Bosch markası ürününü satıncaya kadarmış. 02/05/2023 tarihinde aldığım buzdolabı ile ilgili hizmeti şikayetim var.com yazdım. Müşteri hizmetleri aradı görüştük, ama her konuşmamızda sizi arayacağız, tarafınıza dönüş yapacağız diyorlar. Yapmış olduğum şikayetler daha halen sonuçlanmadı, mağdur oldum. Bosch markası ssh distribütör kesinlikle ürününün arkasında durmuyor. Bir Dünya markası olan Bosch firmasına yakışmayan hareketlerle karşılaştım. Aylardır sorunumu çözemediler, sonuçlanmadı. Yasal haklarımı sonuna kadar arayacağım. Şikayetim var'a yazdığım şikayetim sonuçlanmadı.

12 Ekim 2023 16:19 (Şikayetten 26 dakika sonra)

26 Ekim 2023 11:30

Bosch markası ürününü satıncaya kadarmış neden tarafınıza dönüş yapılacak dediler ve aramadılar, ssh distribütör kesinlikle ürününün arkasında durmuyor aylardır mağdur oldum sorunum çözülmüyor

28 Ekim 2023 16:03

Benim sorunum neden çözülmüyor aylardır size dönüş yapacağız diyorlar 27 Ekim öğlene kadar aranacaktım arayan yok

28 Şubat 2024 12:39

Hiçbir şekilde sorunum çözülmedi ses videoları çektim gönderdim normal ses diyorlar fabrika hatası olduğunu kabul etmiyorlar son görüşme bu normal buzdolabı nın sesi ama sesi kesmek için servis gönderelim dedi, dalga geçiyorlar. Bu buzdolabı nın üretimi durdurulmuş, üretilmiyor kesinlikle Bosch markası almayın başınıza dert alırsınız servis çok berbat çözüm üretmiyorlar

Nejla

Aynı sorunu şu an bende yaşıyorum hanımefendi aynı şekilde buzdolabı şalter attırıyor 5-10 gün evde yoktuk başıma geldi ve koku gitmiyor evime bakmaya gelip sadece 2 laf edip 410 TL ücret istediler o kadar üzgünüm ki ilk defa başıma böyle bir şey geliyor bu buzdolabı yüzünden evden çıkamıyorum bir sonuç alırsanız lütfen buraya paylaşır mısınız bende gereken her yere şikayette bulunacağım

Halime
26 Haziran 2023 14:03
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
19 Eylül 2023 23:15