Onur
06 Haziran 2024 23:35

Bosch marka buzdolabı aldık. 4 yıl sonra 2022 yılında motoru bozuldu ücretli değiştirdik. Bosch markasi buzdolabı için 10 yıl motor garantisi vermiyor. Taktıkları motor için 1 yıl garanti verdiler. Motor un 2024 fiyatı 15 bin tl (teknik servisin söylediği fiyat). Şu anda tekrar arıza yaptı 3 hafta önce 4 bin TL'ye izolasyon (köpük) adı altında köpüğünü değiştirdiler. Yine soğutmuyor ve sürekli alarm veriyor. Servis ücretli değişim için genel merkeze rapor verdi fakat arayan soran yok. 3 haftadır buzdolabım yok. Yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde çok büyük mağduriyet yaşıyorum. Ürünün arkasında duran yok. Bosch markası için bu kadar büyük meblağlar ödemeyin. Hayatınızın yanlışını yapmayın.

07 Haziran 2024 11:11 (Şikayetten 11 saat sonra)

Ali

Çok haklısınız. Ben de aynı şeyleri yaşadım, çok mağdur oldum, 1.5 yıldır buzdolabı ile uğraşıyorum. Yardımcı olacaklarını hiç sanmıyorum.

İzzet
16 Temmuz 2024 12:58
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2023 12:55
Bosch Buzdolabımız 3 Parça Değişmesine Rağm
Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

Gülşen
15 Ekim 2024 09:27