Bosch Buzdolabı Bitmeyen Problemi

Bosch Buzdolabı Bitmeyen Problemi
İnan
18 Kasım 2023 12:50

Bosch markasının Adapazarı bayisinden aldığımız buzdolabından sesler gelmeye başladı. Geceleri alarm çalması ve buzluk bölümünde derecenin yükselmesi gibi sorunlar yaşandı. Servis kaydı açtırdığımızda, teknisyenler gelip motorda sorun olabileceğini belirtip, buzdolabını başka bir ürünle değiştirerek tamire götürdüler. Tüm yiyecekleri boşalttık ve makineyi teslim ettik. Geri getirildiğinde birkaç gün düzgün çalıştı ancak sonrasında tekrar ses yapmaya başladı. Priz değişimi ve temizlik gibi çözüm önerileri sunuldu. Her ikisi için toplamda 1200 TL ödeme yaptık. Fakat buzdolabı hala ses yapmaya ve alarm vermeye devam ediyor, ayrıca soğutma problemi de mevcut. Yüksek bir meblağ ödeyerek tercih ettiğimiz bu markadan bu şekilde sorunlar yaşamak can sıkıcı. En son aramamız üzerine servis tekrar geldi. Yine motorda sorun olduğu belirtildi ve buzdolabını boşaltmamız, başka bir ürünle değiştirileceği söylendi. Yaşadığım sıkıntılar nedeniyle bu durumun genel merkez tarafından incelenmesini ve gerekiyorsa ürünün değiştirilmesini talep ediyorum.

İnan
18 Kasım 2023 16:23

An itibariyle alarm çalmaya başladı videosunu ekliyorum. Alarmı durdurunca dondurucu kısmının +2 dereceye çıktığını görüyorsunuz ki bu inanılmaz sıkıntılı durum. Yiyeceklerimiz bozulacak!

20 Kasım 2023 16:35 (Şikayetten 2 gün sonra)

Bilal
27 Ağustos 2023 14:51
Ali sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 10:30
Bosch Otomotiv Bosch Eski Bosch Değil, Arızalı Buzdolabı Ve Cihazlar
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
17 Kasım 2023 17:04

İhsan
21 Mart 2024 14:35
Varol sonuçtan hiç memnun değil

Varol
18 Nisan 2024 21:02