Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bulaşık Makinesi Hayal Kırıklığı

05 Aralık 2024 16:06

07.11.2024 tarihinde annemin evine Bosch Serie 4 bulaşık makinesi aldık. İlk günden beri bulaşık bittikten sonra makine içinde rakı renginde su kalıyor ve bulaşıklar temiz çıkmıyor, yağlı gibi bir şekilde çıkıyor. Yıkanan bulaşıklar gıcır gıcır olması gerekirken olmuyor. Temiz yıkamıyor. Hatta bulaşık koymadan boş olarak çalıştırmama rağmen yine aynı renkte su bırakıyor. Bosch kaliteli diye bir ton para verip aldık ama en kalitesiz markalar bile bunda iyi yıkıyor. Bu durumu aldığımız yere ve servise bildirdik, servis iki kere geldi. İlkinde sorun yok dedi. Arıza varsa değişim yapılır dedi ama sorun devam etti. İkinci gelişlerinde bir ayar yaptı. Kurutma süresini uzattı ama yine aynı ilk günkü problem devam ediyor. 1 aydır bulaşık yıkayamıyorum. Makinenin ivedi şekilde değişimini ve mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyorum.

05 Aralık 2024 17:17
Bosch Bulaşık Makinesi Hayal Kırıklığı

Biraz önce Bosch müşteri hizmetlerinden rabia hanim annemi aradı ve değişim yapılmayacağını söyledi. Yani 22 bin liramız cop oldu. Değişim yapılmıyor çözüm sunulmuyor Bosch markasi ürünün arkasında durmuyor satıp para alınca müşteri ile isi bitiyor resmen kabadayı olmuşlar. Bunu okuyanlara bu markayı kesinlikle tavsiye etmiyorum paranızla rezil olursunuz. Makinenin içinde kalan suyun resmini ekliyorum. Hukuki yollara başvuracağız

05 Aralık 2024 18:43 (Şikayetten 2 saat sonra)

05 Aralık 2024 18:52

Zaten önce mağaza ile sonra teknik servis ile sonra müşteri hizmetleri ile görüşme yaptık fakat kabadayiliginizdan dolayı sorunu anlamadiniz. Para verdik ama para verip aldığımız ürün bozuk. 22 bin lira para verdiğimiz ürününüz bozuk teknik servis sorun yok diyor müşteri hizmetleri değişim yapmayız diyor. Makineyi kullanamıyoruz makineyi yani 22 bin lirayı çöpe mi atalım ne yapalım? Ya iade alacaksınız ya da değişim yapacaksınız başka olur yolu yok Çünkü sıfır aldığımız makineniz bozuk. Bosch Almanya bile mail atacağım

07 Aralık 2024 20:33

Artık çalışmıyor bile. Paranızı çöpe atmak istemiyorsanız başka bir marka alin. Marka ürünün kesinlikle arkasında durmuyor. Paranızı aldıktan sonra sizi tanımıyorlar

Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Özkan
26 Nisan 2024 07:29
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi İçinde Tekrarlayan Arıza Ve Yetersiz Müşteri Desteği

Derya
03 Haziran 2025 18:24

Mesut
02 Ocak 2025 14:39

Şükrü
02 Ekim 2024 16:19
Hamide sonuçtan hiç memnun değil

Hamide
10 Mart 2024 18:28