Tolga sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2024 12:09

Bosch firmasının yirmi yılı aşkın süredir ürünlerini kullanıyorum ve hiçbir şikayetim olmamıştır. Ancak, almış olduğum çamaşır makinesinin beş altı yıl içinde ön kapak tarafında her yerinden paslanma ve boya dökülmesi başlamıştır. Servise danıştığımda bana bu durumun normal olduğu söylendi; fakat ben bir çözüm bekliyorum.

13 Şubat 2024 13:11 (Şikayetten 1 saat sonra)

13 Şubat 2024 19:13

Bosch müşteri hizmetleri dönüş yaptı çok teşekkürler ilginiz için ama beklemediğim bir cevap aldım. İlk defa beyaz eşya kullanıyormuşum gibi şöyle kullanılırsa, böyle kullanılırsa olmazdı gibi sözler söyleyip ve ücreti karşılığında yapılır denilmesi hiç yakışmadı siz gibi firmaya, bu serinin dış kasa malzemesi hatalı olduğunu veya kalitesiz olduğunu kabul edemiyorsunuz. Bosch firmasından bu tarz cevap ve bilgi beklemezdim.

Bedriye
Bedriye

Kesinlikle katılıyorum bende 22 yıldır Bosch marka ürünler kullanıyordum bozulunca aynı model çamaşır makinesi aldım 4 sene içinde boya dökülmeleri pas oluştu... Önceki ürünlerde bu hiç olmamıştı. Artık kesinlikle Bosch ürün almayacağım. Artık kalitesiz bir marka çünkü

Kurtuluş sonuçtan hiç memnun değil

Kurtuluş
27 Ocak 2024 16:07
Kaan sonuçtan çok memnun

Kaan
24 Eylül 2024 00:43
"Çağrı merkezi ve ilgilenen Keçiören servisine ve teknisyen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum iyi çalışmalar diliyorum"
Sevim sonuçtan çok memnun

Sevim
20 Kasım 2023 16:27
"Teşekkürler ürününün arkasında durdular ve değiştirdiler"
Bosch Kategorileri